Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve idealleri milletimize ve biz gençlere daima ışık olmuştur.

Mustafa Kemal Atatürk

Mil Sağlık Sen Adana İl Temsilcisi Hacı Veli Kanar 10 Kasım mesajı yayınladı.

Mil Saglik Sen Adana Il Temsilcisi Haci Veli Kanar 10 Kasim mesaji yayinladi.

 Baskan Kanar, yayinladigi mesajinda Mustafa Kemal Atatürk'ü büyük bir özlemle andiklarini ifade ederek, sunlari söyledi:

 

' Türkiye Cumhuriyeti devletimizin kurucusu büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 81. yil dönümünü rahmetle ve minnetle aniyoruz Mustafa Kemal Atatürk, kisa hayatina milletimizden aldigi destekle yeni bir devlet kurarak aydinlik yarinlarimizin temellerini atmistir. Büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve idealleri milletimize ve biz gençlere daima isik olmustur.Türk Halkina bagimsiz bir millet olarak yasama onurunu kazandiran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü biz Millet olarak daima sevgi ve özlemle hatirlayacagiz. Türkiye Cumhuriyeti devletinin bölünmez bütünlügü sonsuza kadar koruma ve yüceltme, azim ve kararliligiyla almis oldugumuz bu kutsal emaneti ülkemizin gençleri olarak gelecek nesillere hep birlikte tasiyacagiz.Bu Aziz Millet, basta Atatürk olmak üzere, insanligin ortak degerlerine, uygarligin sekillenmesine büyük katkida bulunmus, tarihe ve insanliga mal olmus birçok lider yetistirmistir.

 Milletimiz; Atatürk'ü ve en büyük eserim dedigi Cumhuriyet'i anlamak ve Cumhuriyet'imizin ve demokrasinin degerlerini her sartta korumak, gösterdigi hedefe ulasmak için çaba gösterecek, Cumhuriyetimizi yeni eserlerle yücelterek sonsuza kadar yasatacaktir.

Bu tarihten gelen bir sorumlulugumuz, gelecek nesillere karsi en önemli vazifemizdir.

Bu düsüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O’nun sahsinda dava ve silah arkadaslarini, istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarini bir kez daha minnet, sükran ve rahmetle aniyorum.' dedi.




  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli