Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Mutluluğa Engel Yok!

Mutluluğa Engel Yok!

YÜREĞİR’DE SPOR VE KAYNAŞTIRMA ŞÖLENİ

YÜREGIR’DE SPOR VE KAYNASTIRMA SÖLENI

Yüregir Belediyesi, engelli bireylere yönelik ‘Spor ve Kaynastirma Söleni’ düzenledi. Aileleri ile birlikte etkinlige katilan engelli çocuklar ve gençler gönüllerince doyasiya eglendi.

Yüregir Belediyesi, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Türk Kizilay’i Seyhan Subesi isbirligi ile Spor ve Kaynastima Söleni düzenledi. Yüregir Millet Bahçesi Bekir Fevzi Yildirim Sivil Toplum Merkezi önünde gerçeklestirilen etkinlige çok sayida engelli aileleri ile birlikte katildi. Engelli gençler ve çocuklar kurulan ok atma, dart, badminton, masa tenisi, basketbol ve jimnastik alanlarinda sportif aktiviteler yapti, alanda yükselen müzigin ritmiyle dans ederek gönüllerince eglendi. Mangallarin yakildigi etkinlik alaninda misafirlere kebap da ikram edildi.

 

BASKAN KOCAISPIR: ‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’

Engelli bireylerle yakindan ilgilenen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, açilis töreninde yaptigi konusmada; “Allah hiç kimseyi gönlünden ve kalbinden engelli etmesin, sevgi engelli etmesin. Insan sevgi engelli oldugu zaman maalesef insan olma sifatini ve vasfini yitiriyor. Biz Yüregir Belediyesi olarak her zaman engelli kardeslerimiz ve ailelerinin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.

Resim önizlemesi

Etkinlige Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Baskani Muaz Ergezen, Adana Gençlik ve Il Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, ASIM Baskani Mahmut Eraslan, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Baskani Cafer Esendemir ve engelli aileleri katildi.



Anahtar Kelimeler: Mutluluğa Engel Yok!
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli