Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Öldürülmeden önce teyzesine mesaj atıp 'Eski eşim geldi beni öldürecek'

Öldürülmeden önce teyzesine mesaj atıp

Adana'da Ümit Sevinç, boşandığı Şükriye Gür'ü gece evinde bıçakla öldürdü, sonra da polisi arayıp kendini ihbar etti. Zanlı daha sonra aynı bıçakla intihara kalkıştı. Ölen Şükriye Gür'ün cinayetten önce teyzesine mesaj attığ

Sükriye Gür yaklasik 3 ay önce sürekli siddet gördügü esi Ümit Sevinç'ten bosandi. Ancak uyusturucu bagimlisi eski es kadinin pesini bir türlü birakmadi. Dün gece de Ümit Sevinç eski esinin evine gelerek konusmak istedigini söyledi. Genç kadin eski esini eve alarak konusmaya basladilar. Bu arada Sükriye Gür teyzesine 'Eski esim geldi beni öldürecek' diye mesaj atti. Ümit Sevinç esiyle tekrar barismak istedigini söyledi ancak Sükriye Gür bu teklifi kabul etmeyince kavga çikti. 

'ESIMI ÖLDÜRDÜM KENDIMI DE ÖLDÜRECEGIM'

Ümit Sevinç biçagi esinin bogazina saplayarak onu öldürdü. Daha sonrada polisi arayarak, 'Esimi öldürdüm kendimi de öldürecegim' dedi. Telefonu kapattiktan sonra, kendi bogazini da keserek intihar girisiminde bulundu. Polis hemen Gür'ün akrabalariyla irtibata geçip adresi ögrenip eve gitti. Evin kapisi çalindi ancak kimse cevap vermeyince Can-Kur ekiplerine haber verildi. Ekipler evin kapisini kirip içeri girdiginde kadinin yatak odasinda cansiz bedeni ile karsilasildi. Ümit Sevinç'in ise agir yarali oldugu görülerek ambulans ile Adana Sehir Hastanesine kaldirildi.

 

'KIZIM BOSANDI ANCAK YINE PESINI BIRAKMADI'

Bu arada genç kadinin annesi Hürü Gür ve yakinlari da apartmana geldi. Anne ve yakinlari gözyaslarini tutamadi. Anne Gür, kizinin 3 ay önce bosandigini damadinin uyusturucu kullandigini kizini çok kiskandigini bu nedenle sürekli siddet uyguladigini belirterek, 'Kizim dayanamadi bosandi. Ancak yine pesini birakmadi. Kizimin sattigi ev parasini da yedi' dedi. Polisin incelemesinin ardindan kadinin cenazesi otopsi için adli tip kurumu morguna kaldirildi. Öldürülen 3 çocuk annesi Sükriye Gür'ün (32) cenazesi, babasinin mezarinin yanina defnedildi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı