Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Otogarda bilet fiyatları 3 kat arttı

Otogarda bilet fiyatları 3 kat arttı

Otogarda bilet fiyatları 3 kat arttı

Yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsaminda bugün saat 17.00 den itibaren sehirler arasi otobüs seferlerinin izne baglanmasinin ardindan Adana Otogari'nda seferler tek tek iptal edildi. Bazi vatandaslar, son seferine çikan otobüslere fahis fiyatlardan güçlükle bilet bulabilirken bazilari ise yaya kaldi. Içisleri Bakanligi, Cumhurbaskani Erdogan'in korona virüsü salginina iliskin açikladigi tedbirlerin detaylarinin yer aldigi genelgeyi yayimladi. Genelgeye göre iller arasi otobüs seferleri bugün saat 17: 00 itibariyla valiliklerin izniyle yapilabilecek.

 

Bu kararin ardindan sabah saatlerinde, önceki günlerde Adana'ya gelenler otogara gitmeye basladi. Bazi firmalarin uçak seferlerini de iptal etmesinin ardindan memleketlerine dönmek için bilet arayan vatandaslar, ya fahis fiyatlarla bilet bulabildi yada bilet bulamayip kara kara ne yapacaklarini düsünmeye basladi.
Kahramanmaras'a gitmek isteyen ancak 35 liralik bilet fiyati 70 lira oldugu için gidemeyen Sahin Mizrak isimli vatandas, 'Yasak öncesi memlekete dönelim dedik, Kahramanmaras firmalari otobüsleri askiya almis. Baska firmalar ise 70 liradan satiyor biletleri' diye konustu.
Manisa'ya gitmek isteyen ancak bilet bulamayan bir vatandas da, 'Suan 1 firma var ama o da iptal olup olmayacagi belli degil. Su anda ne yapacagiz. Kalacak yer yok. Bizim memleketimiz Manisa' dedi.



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı