Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel Çocukların Özel Anneleri Unutulmadı

Özel Çocukların Özel Anneleri Unutulmadı

Yüreğir Belediyesi ‘Anneler Günü’nde çok özel bir etkinliğe imza attı.

Yüregir Belediyesi ‘Anneler Günü’nde çok özel bir etkinlige imza atti.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in esi Raziye Kocaispir’in ev sahipligi yaptigi etkinlikte, özel gereksinimli çocuklarin anneleri duygu dolu anlar yasadi. Yüregir Belediyesi, 8 Mayis Anneler Günü nedeniyle, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile birlikte ‘Özel Çocuklarimizin Özel Anneleri’ etkinligi düzenledi.

 

Hayme Ana Kina Konagi’nda gerçeklestirilen etkinlige anneleri ile birlikte katilan yaklasik 100 engelli çocuk, isaret diliyle söyledikleri Anneler Günü sarkisiyla annelerine sürpriz yapti. Anne sevgilerini isaret diliyle anlatan engelli çocuklar, izleyenleri duygulandirdi. Bazi anneler ise bu sürpriz karsisinda gözyaslarina hakim olamadi.

Resim önizlemesi

 

Baskan Fatih Mehmet Kocaispir’in esi Raziye Kocaispir, hayatin her aninda çocuklarinin yaninda olan ve fedakarliklariyla topluma örnek teskil eden annelerle yakindan ilgilendi. Özel çocuklarin en büyük destekçisi olan annelerin ‘Anneler Günü’nü kutlayan Raziye Kocaispir, çocuklarla halay çekti, hep birlikte söylenen sarkilara eslik etti. Raziye Kocaispir, program sonunda özel annelere çesitli hediyeler verdi.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu