Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

PAZARCI ESNAFI VE VATANDAŞLARDAN MİLLET İTTİFAKINA BÜYÜK TEPKİ

PAZARCI ESNAFI VE VATANDAŞLARDAN MİLLET İTTİFAKINA BÜYÜK TEPKİ

Milet ittifakına yakın Foks Tv’nin yaptığı sebze ve meyve fiyatlarının yüksek olmasından dolayı el yaktığı ile yaptığı haberlere Pazarcı esnafı ve Vatandaşlardan büyük tepki geldi.

PAZARCI ESNAFI VE VATANDASLARDAN MILLET ITTIFAKINA BÜYÜK TEPKI

Milet ittifakina yakin Foks Tv’nin yaptigi sebze ve meyve fiyatlarinin   yüksek olmasindan dolayi el yaktigi ile yaptigi haberlere Pazarci esnafi ve Vatandaslardan büyük tepki geldi.

Sebze ve Meyve fiyatlarini arastirmak üzere Adana’nin Yüregir ilçesin Yavuzlar kanali civarinda kurulan Halk pazarinda esna ve vatandaslarin fiyatlar ilgili gazetemizin yaptigi arastirmada Pazar Esnafi Basta olmak üzere vatandaslarin zillet ittifaki diye adlandirdigi Millet ittifakina büyük tepki gösterdiler.

Gazetemize açiklamalarda bulunan bazi Pazar esnafi,Millet ittifaki Cumhur ittifakini karalamak amaciyla kendilerine yakin televizyonlar fiyatlari yüksek göstererek  vatandasi aldatmaya çalisiyorlar. Yalan haberler yaptirarak insanlari kandirmasinlar. Suanda  Kemer Patlicanin kilosi 12 Tl,Yerli Patlican 10 Tl’Yesil Biberin kilosu 8 ile 10 Tl, Domatesin kilosu  7 ile 10 Tl, yesilikler 1.50 kurus,Patatesin kilosu 4 tl. Kuru sogan Kilosu 2.5 ile 3.5 tl Yesil Fasulye ise kilosu  17 TL Çikip bos bos konusan bazi siyasetçiler gelsinler pazarin içerisinde gezsinler. ayiptir günahtir. Insanlari kandirmasinlar diye tepkilerini dile getirirken

Ali Ermis,adli vatandas ise havalarin  isinmasindan dolayi fiyatlarin her geçen gün düstügünü belirterek, bir vatandas olarak fiyatlardan çok memnun olduklarini söyledi. Bazi ulusal kanallarda çikan haberlere itibar etmediklerini kaydeden Ermis,Muhalefete çok sert tepki göstererek,sunlari söyledi; Milet midir Zillet midir nedir 6 kisi bir araya gelmisler, Türkiye’nin sonunu getirmeye çalisiyorlar.bu hükümet çok güzel isler yapti. Çikip onlari niye anlatmiyorlar. Zamlar üzerinden hükümete yükleniyorlar.Biz Milet olarak sayin Cumhurbaskanimizin yaptigi hizmetleri takdir ediyoruz. Her zamanda arkasindayiz. Dünyanin her tarafinda zam var. Insanlardan böyle mi oy isteyecekler.’’ Diye tepkisini dile getirdi.

HALK PAZARINDA SATILAN SEBZE VE MEYVELERIN FIYATI SÖYLE

Kemer Patlicanin kilosu 12 Tl,Yerli Patlican 10 Tl’Yesil Biberin kilosu 8 ile 10 Tl, Domatesin kilosu  7 ile 10 Tl, yesilikler 1.50 Patatesin kilosu 4 tl. Kuru sogan Kilosu 2.5 ile 3.5 tl Yesil Fasulye ise kilosu  17 TL Limonun kilosu 2 ile 3 TL’ Çilek kilosu 15 Tl,Yesil erik kilosu 5 Tl,Elmanin kilosu 5 TL, Armutun kilosu 5 Tl’ Kivinin kilosu 7 Tl,Portakalin kilosu sikmalik 2 Tl’yemelik 3.5 TL 30 lu kep yumurta 30 ile 35 Tl,Karpuzun kilosu 7 Tl,Yesil salataligin kilosu 8 Tl,Çilegin kilosu 15 Tl,Havuçun kilosu 5 Tl,Peynirin kilosu 25 ile 40 Tl arasi Zeytinin kilosu 12 ile 20 Tl arasi,Karni baharin kilosu 6 Tl Yesil bezelyenin kilosi 8 ile 10 TL'kabagin kilosu 6 TL




  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı