Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Platonik aşık dehşet saçtı, hançerle öldürdü, arkadaşını yaraladı

Platonik aşık dehşet saçtı, hançerle öldürdü, arkadaşını yaraladı

Adana'da genç bir kıza platonik aşk besleyen şahıs, kızın sevgilisi olduğu ileri sürülen genci hançerle öldürdü yanındaki arkadaşını yaraladı.

Platonik asik dehset saçti, hançerle öldürdü, arkadasini yaraladi

Adana'da genç bir kiza platonik ask besleyen sahis, kizin sevgilisi oldugu ileri sürülen genci hançerle öldürdü yanindaki arkadasini yaraladi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bagli Ismetpasa Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, M.Y.Y. (17) erkek arkadasi E.T. (16) ve sevgilisi oldugu öne sürülen E.Y. (16) ile birlikte Ismetpasa'ya geldi.

Bir süre burada banklarda oturan gençlerin yanina E.Y.'ye platonik asik olan A.S.Y. (17) geldi. Zanli E.Y.'yi kendisinin sevdigini söyleyip M.Y.Y.'nin onu terk etmesini istedi.

Ancak M.Y.Y. bu durumu kabul etmeyince zanli yaninda getirdigi hançeri çikartarak saldirdi. Saldirida M.Y.Y. kalbiden, yanindaki arkadasi da bacagindan yaralandi.

Bu sirada olayi gören vatandaslar durumu polise ve saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulans ile yaralilar hastaneye kaldirilirken, kalbi duran M.Y.Y. hayata döndürüldü.

Ameliyata alinan M.Y.Y. kurtarilamadi. Diger yaralinin ise hayati tehlikesinin olmadigi ögrenildi. Zanli ise polis tarafindan gözaltina alindi. Genç kiz E.Y. ise olay yerine gelen kiz arkadasina sarilarak gözyaslarina boguldu. Polis aracinin içinde yasadigi dehsetin sokunu atlamayan genç kiz bir süre sonra ifadesi alinmak üzere emniyete götürüldü.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı