Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Şampiyon Kupalarıyla Başkan Kocaispir’i Ziyaret Etti

Şampiyon Kupalarıyla Başkan Kocaispir’i Ziyaret Etti

Masa Tenisi Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu, ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü Başkanı Ali Türemiş, kupalarıyla Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti.

Masa Tenisi Süper Lig ve Türkiye Kupasi Sampiyonu, ÇILTAR Masa Tenisi Ihtisas Spor Kulübü Baskani Ali Türemis, kupalariyla Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti.

 

Kulüp yöneticisi Mehmet Ali Çetin ve Masa Tenisi Il Temsilcisi Taci Mentes ile birlikte Baskan Kocaispir’i ziyaret eden Dr. Ali Türemis, geçtigimiz sezon hem Türkiye Masa Tenisi Süper Lig Sampiyonu hem de Türkiye Kupasi Sampiyonu olduklarini belirterek, sezonu çifte kupa ile kapattiklarini söyledi.

 

Adana’yi gururlandiran basarilara imza attiklarini ve Masa Tenisi sporuna önemli hizmetlerde bulunduklarini belirten ÇILTAR Masa Tenisi Ihtisas Spor Kulübü Baskani Dr. Ali Türemis, bu alanda Adana’ya çok sayida sporcu kazandirdiklarini dile getirdi. Iki önemli sampiyonlugun Adana için gurur kaynagi oldugunu ifade eden Baskan Kocaispir, önümüzdeki yil ülkemizi Avrupa’da temsil edecek ÇILTAR Masa Tenisi Ihtisas Spor Kulübü’ne basarilar diledi.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli