Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SANKO PARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ 2’NCİ KİTAP FUARI BAŞLIYOR

SANKO PARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ 2’NCİ KİTAP FUARI BAŞLIYOR

Gaziantep’in eğlence ve sosyal yaşam merkezi Sanko Park Alışveriş Merkezi, yarın düzenleyeceği 2’nci Kitap Fuarı’nda kitapseverler ile buluşacak.

SANKO PARK ALISVERIS MERKEZI 2’NCI KITAP FUARI BASLIYOR 

 

Gaziantep’in eglence ve sosyal yasam merkezi Sanko Park Alisveris Merkezi, yarin düzenleyecegi 2’nci Kitap Fuari’nda kitapseverler ile bulusacak. 

Fuarda, Türk ve dünya klasikleri, tarih, felsefe, bilim, edebiyat, mitoloji, kisisel gelisim, yeni çikanlar, çok satanlar ve birçok renkli çocuk kitabi yer alacak.  

 

Kitaplarin 5 TL fiyatla satisa sunulacagi fuar, 16 Subat Çarsamba günüden, 6 Mart Pazar gününe kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasinda gezilebilecek.

Gaziantep’in en önemli kültür etkinliklerinden olan ve 100’ü askin yayinevinin yer alacagi kitap fuari, Sanko Park ana etkinlik alaninda düzenlenecek. 

SANKO PARK

“Gaziantep’in alisveris merkezi” Sanko Park, 2009 yilinda faaliyete basladi. Toplam 127.489 m2 insaat alani ve 56.144 m2 kiralanabilir alani bulunan Sanko Park’ta, her ihtiyaca yanit veren 180 magaza yer aliyor.


Sanko Park'in marka karmasinda Decathlon, Beymen, Beymen Club, Rossmann, H&M, Mars Athletic Club (MAC), OXXO, Boyner, Network, Kahve Dünyasi, Tekzen, Pasabahçe, Mudo, W Collection, Swarovski, LCW, Media Markt, D&R, D’S Damat, Twist, Toyzz Shop, Migros, Ipekyol, Kitikate, Kigili, Mango, Koton, Flo, B&G Store, Alaçati Muhallebicisi, GS Store, Fenerium gibi markalarin yani sira, Sanat Galerisi yer almaktadir.


Play Park tarafindan isletilen 4.271 m2 alana sahip bowling ve eglence merkezinde gençlere nezih ortamda zaman geçirme imkâni sunuluyor. 1.600 m2 alanda hizmet veren Mars Athletic Club ile spordan vazgeçemeyenler için donanimli bir spor salonuna sahip olan Sanko Park, saglikli yasamdan vazgeçmeyenlere hizmet veriyor.


Sanko Park Alisveris Merkezi'nde yer alan Sanko Sanat Galerisi, Güneydogu Anadolu Bölgesi'nin ilk özel sanat galerisi olma özelligi tasiyor. 2020 yilina kadar 600’den fazla sanatçi tarafindan hazirlanan 470 sergiye ev sahipligi yapan Sanko Sanat Galerisi, iki kez de uluslararasi sanat çalistayi düzenlenmesine öncülük etmistir.

Galeride etkinliklere pandemi dolayisiyla ara verildi.


1.200 araç kapasiteli kapali otoparkinin yaninda 50 araç kapasiteli Vale Park ile ziyaretçilerini agirlayan Sanko Park, konuklarina ayricalikli hizmet sagliyor.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı