Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Sapık dedenin foyası ortaya çıktı!

Sapık dedenin foyası ortaya çıktı!

M. E. Ç. adlı 88 yaşındaki adamın 18 yaşındaki öz torunu B. Ç.'ye yaptıkları ifşa oldu. İğrenç olay, B. Ç.'nin okuldaki rehber öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıktı. Rehber öğretmeninin yönlendirmesiyle B. Ç. dedesinden şikayet?

Lise ögrencisi B. Ç.'ye yasadigi korkunç süreç nedeniyle travma sonrasi stres bozuklugu (TSSB) tanisi kondu.

 

Genç kiz küçüklügünden itibaren dedesinin cinsel istismarina kaldigini rehber ögretmenine anlatti. M.E.Ç. hakkinda iddianame hazirlandi. Iddianamede B. Ç.'nin anlattiklarinin güvenilir oldugu kanaatine varildigi kaydedilirken dede M. E. Ç. için '12 yasindan küçük magdurlarin cinsel istismari' suçundan en az 10 yil hapis cezasi istendi. M. Ç.'nin 'Babaannemle salonda yattigimizda sabahlari hep benim basimda olurdu, beni izlerdi' ifadeleri cinsel istismarin boyutunu ortaya koydu. Iste mide bulandiran olayin ayrintilari!

 

'GECELERI YATTIGIMIZDA ISTISMAR EDERDI'

Olay, 2013 yilinda meydana geldi. Iddiaya göre M. E. Ç, o dönemde 9 yasinda olan öz torunu B. Ç.'ye 6 yil boyunca cinsel istismarda bulundu. B. Ç., 2021 yilinda lisedeki rehberlik ögretmenine geçmiste yasadiklarini anlatti. Rehber ögretmen de B. Ç.'nin annesini çagirip, sikayetçi olmalarini istedi. Çocuk Izlem Merkezi'nde ifade veren B. Ç., 'Annem ile babam sürekli vardiyali çalistiklari için babaannemin evinde kaliyordum. Geceleri dedemle yattigimizda istismar ederdi. Beni istismar ettikten sonra para verirdi. Farkli istismarlarin, farkli paralari vardi. Babaannemle salonda yattigimizda sabahlari hep benim basimda olurdu, beni izlerdi' dedi. Ifadesi alinan M .E. Ç. ise kendisine iftira atildigini savundu. Sorusturmanin ardindan iddianame hazirlandi.

 


 

EN AZ 10 YIL HAPIS TALEBI

Iddianamede savci, anne ve babasi vardiyali çalistigi günlerde B.Ç.'nin dedesi ve babaannesinde kaldigini, süphelinin torununa çok defa istismarda bulundugunu ve magdura bunun karsiliginda para verdigini belirtti. Düzenlenen adli görüsme degerlendirme raporunda, magdurun yasadigi cinsel istismar öyküsünü yer, zaman ve olus sekli bakimindan net ve samimi sekilde ifade ettigi, yasadiklarina iliskin yeterli ve tutarli bilgiler verdigi, ifadesinin güvenilir oldugu kanaatine varildigi da iddianamede belirtildi.

 

B.Ç.'nin, psikiyatri muayene raporuna göre travma sonrasi stres bozuklugu (TSSB) tanisi aldigi da iddianamede yer aldi. Savci, '12 yasindan küçük magdurlarin cinsel istismari' suçundan dedenin en az 10 yil hapisle cezalandirilmasini istedi.

'ÜST SINIRDAN CEZALANDIRILMASI IÇIN ÇABALAYACAGIZ'

B.Ç.'nin avukatlari Islam Gezer ve Elif Büsra Berber, davaya iliskin açiklamalarda bulundu. Gezer söyle dedi:

 

'Müvekkilimiz olan magdur çocugun söylediklerinin dogrulugu, sorusturma asamasinda alinan raporlarla desteklenmistir. Magdur çocuk, bu durumu yillarca annesinden gizlemeye çalissa da sonunda cesaretini toplayarak, okuldaki ögretmenine anlatmis ve olay bu sekilde ortaya çikmistir. Sanik ve ailesi, her ne kadar magdurun annesinin doldurusuna gelerek, bunu yaptigini ve olanlarin iftira oldugunu söylese de takdir edersiniz ki; hiçbir çocuk böyle bir olayi kurgulamaz veya birilerinin sözleriyle hareket edemez. Çocugumuzun ve annesinin yasadigi magduriyeti bir nebze de olsa dindirebilmek için hakli hukuk mücadelemize devam edecegiz. Sanigin tutuklu yargilanmasini ve üst sinirdan cezalandirilmasi için çabalayacagiz.'



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı