Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

SARIÇAM BELEDİYESİNDEN KURUM İÇİ ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİ

SARIÇAM BELEDİYESİNDEN KURUM İÇİ ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİ

Bilal Uludağ: “İletişim; Sorunların çözümünde en etkili yöntemlerden biridir.”

SARIÇAM BELEDIYESINDEN KURUM IÇI ETKILI ILETISIM SEMINERI

Bilal Uludag: “Iletisim; Sorunlarin çözümünde en etkili yöntemlerden biridir.”

Sariçam Belediyesi tarafindan personellere yönelik düzenlenen egitim seminerleri devam ediyor. Bu kapsamda Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügü tarafindan yapilan organizasyonla, personele kurum içi etkili iletisim semineri verildi.

Sariçam Belediyesi Ömer Çelik Toplanti Salonunda düzenlenen seminere Sariçam Belediyesi birim müdürleri ile kurum personelleri katildi. Çukurova Belediyeler Birligi ile ortaklasa düzenlenen seminerde, Baskent Üniversitesi Ögretim Üyesi Prf. Dr. Nejat Basim tarafindan, kurumsal ortamlarda etkili iletisimin yollari anlatildi.

“ILETISIMDE VERIMLILIGI HEDEFLIYORUZ”

Sariçam Belediyesi olarak, belediye personelinin vatandas ile daha etkili iletisim kurabilmesi, empati yapmasi ve kendilerini gelistirebilmesi için düzenledikleri seminerin oldukça verimli geçtigini belirten Baskan Bilal Uludag sözlerine söyle devam etti “Sariçam Belediyesi olarak, Çukurova Belediyeler Birligi ile ortaklasa düzenledigimiz seminerde, personelin kurum içi ve kurum disi iletisim süreçlerinde verimliligi artirmak, hizli ve kaliteli hizmet vermek amaciyla hizmet içi egitimlere büyük önem veriyoruz. Sorunlarin çözümünde iletisim en etkili yöntemlerden biridir. Iletisim becerimizin gelismesi bizim kendimize olan özgüvenimizi de yükseltecek ve dolayisiyla sosyal hayatta ve is hayatinda daha basarili ve mutlu olmamizi saglayacaktir. Bu baglamda Baskent Üniversitesi Ögretim Üyesi Prf. Dr. Nejat Basim hocamizdan destek aldik. Bu egitimler sayesinde personelimizin günlük hayatlarinda çok daha iyi ve verimli hizmet vereceklerine inaniyorum. Bu sayede vatandas ile aramizdaki iletisimi daha güçlü kilmak adina hizmet içi egitimlerimize devam edecegiz.” diye konustu.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli