Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Sarıçam 'da 14 Şubat'ta 14 Nikah...

Sarıçam

Sarıçam Belediyesi Evlendirme Memurluğuna başvuran 14 çiftin nikâhı 14 Şubat Sevgililer Günü'nde saat 14.00 te kıyıldı.

14 ÇIFTIN NIKÂHI 14 SUBAT SEVGILILER GÜNÜ'NDE KIYILDI

Sariçam Belediyesi Evlendirme Memurluguna basvuran 14 çiftin nikâhi 14 Subat Sevgililer Günü'nde saat 14.00 te kiyildi.

Günler öncesinden randevu alip, nikâh islemlerini tamamlayan çiftler, Baskan Bilal Uludag’in kiydigi toplu nikahta ‘evet’ diyerek hayatlarini birlestirdiler.

Sariçam Belediyesi Evlendirme Memurluguna basvuran 14 çiftin nikâhi 14 Subat Sevgililer Günü'nde kiyildi. Günler öncesinden randevu alip, nikâh islemlerini tamamlayan çiftler, Sariçam Belediyesi hizmet binasi önünde düzenlenen nikah töreninde ‘evet’ diyerek hayatlarini birlestiren imzayi attilar.

14 Subat Sevgililer Günü’ne özel olarak süslenen alanda gerçeklesen nikâh töreninde genç çiftlerin bir hayli heyecanli oldugu görülürken, aile cüzdanina bu özel günün tarihini yazdiran çiftler, hayatlarini bu özel günde birlestirmenin mutlulugunu yasadilar.

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, toplu töreninde, nikâh kiydiran çiftlere çesitli hediyeler verdi. Tören sonrasi çiçegi burnunda çiftler, çalan müzik esliginde gönüllerince eglendi. Her 14 Subat’ta Evlendirme Dairelerinin bu özel gün nedeni ile ayri bir yogunluk yasadigini kaydeden Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, bu anlamli günde hayatlarini birlestirmek isteyen çiftlerin 14 Subat'i tercih ettiklerini belirtti.

 

“BU GÜNÜ UNUTULMAZ KILMAK ISTEDIK”

14 Subat’in nikah kiydirmak isteyen çiftler tarafindan en çok tercih edilen gün oldugunu belirten Baskan Uludag, sözlerine söyle devam etti “ Bildiginiz gibi her 14 Subat’ta Evlendirme Memurluklarinda çok ciddi yogunluklar yasanir. Bu anlamli günü kendilerine unutulmaz kilmak isteyen çiftler, daha çok bugünü kendilerine nikah tarihi olarak belirlerler. Bizlerde Sariçam Belediyesi olarak bugünün önemine binaen 14 Subat'ta 14 çiftimize, saat 14’te toplu nikah kiyma organizasyonu düzenleyerek bu günü daha da unutulmaz kildik. Istedik ki evlilikleri süresi boyunca bugün hiç unutulmasin. Gözlerindeki heyecana, yüzlerindeki mutluluklarina ortak oldugumuz çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, aile saadetlerinin daim olmasini temenni ediyorum.”



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu