Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Sarıçam’da futbol coşkusu...

Sarıçam’da futbol coşkusu...

Sarıçam Belediyesi tarafından birimler arası gerçekleştirilen futbol turnuvası sona erdi. Zabıta Futbol Takımının şampiyonluğu kazandığı turnuvanın kupa töreninde konuşan Başkan Bilal Uludağ, turnuvanın kazananının Sarıçam olduğ

Sariçam Belediyesi tarafindan birimler arasi gerçeklestirilen futbol turnuvasi sona erdi. Zabita Futbol Takiminin sampiyonlugu kazandigi turnuvanin kupa töreninde konusan Baskan Bilal Uludag, turnuvanin kazananinin Sariçam oldugunu söyledi.
Sariçam Belediyesi tarafindan birimler arasi gerçeklestirilen kurum içi dayanisma dostluk futbol turnuvasi sona erdi. Dört grupta toplam 12 takimin mücadele ettigi turnuva, çekismeli maçlara sahne oldu. Finalde Zabita Futbol Takimi güçlü rakibi Bozoklar Futbol Takimini 4-1’lik skorla yenerek kupaya uzanan ekip oldu.

Turnuvanin ardindan kupa töreni için Sariçam Kültür Merkezinde bir tören düzenlendi. Törene Sariçam Ilçe Kaymakami Müfit Gültekin, Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Sariçam Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Bilgiç, Sariçam Ilçe Milli Egitim Müdürü Uygar Inal, Milliyetçi Hareket Partisi Sariçam Ilçe Baskani Mustafa Kizilelma, Sariçam Belediyesi Baskan Yardimcilari, birim müdürleri, çalisanlar ve aileleri katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ve yapilan konusmalarin ardindan ödül töreni gerçeklestirildi. Turnuvaya katilan takimlarin çesitli hediyeler ile ödüllendirildigi törende, sampiyon olan Zabita Futbol Takimina sampiyonluk kupasini Sariçam Ilçe Kaymakami Müfit Gültekin ve Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag birlikte takdim etti.
Bu yil ilk kez gerçeklestirdikleri turnuvanin, cosku ve heyecan içerisinde geçtigini belirten Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, amaçlarinin birimler arasindaki kaynasmayi, birlik ve beraberligi saglamak oldugunu kaydetti.

“BU TURNUVA ADANA’DA BIR ILK OLDU”

 

Ilçelerinde sporun her alaninda yaptiklari çalismalar ile yakaladiklari basarinin bir tesadüf olmadigini belirten Baskan Uludag sözlerine söyle devam etti “ Bu yil ilk kez gerçeklestirdigimiz ‘Birimler Arasi Futbol Turnuvasi’ oldukça keyifli geçti. Sporun centilmenlik oldugunu unutmadan, arkadaslarimizin ortaya koyduklari mücadeleleri begeni ile izledik. Toplamda 12 takimin mücadele ettigi turnuvada sampiyon olan Zabita Futbol Takimimizi kutluyorum. Bunun yaninda sahada özveri ile mücadele eden diger takimlarimizi da ayrica tebrik ediyorum. Biz bu turnuva ile Adana’da bir ilki gerçeklestirdik.

Resim önizlemesi

Umuyorum ki bu tür güzellikler herkese örnek olur. ‘Spor Kenti Sariçam’ mottomuzla yaptigimiz çalismalarda ilerleyen günlerden, sporun farkli dallarinda da turnuvalarimiz olacak. Ben bu vesile ile turnuvada emegi geçen bütün çalisma arkadaslarima özverili çalismalari ve üstün gayretlerinden dolayi tesekkür ediyor, sampiyon takimimizi bir kez daha kutluyorum. ” diye konustu.
Sampiyonluk pastasinin kesilmesinin ardindan devam eden kupa töreni ünlü illüzyonist Enver Ertas’in ilginç sahne showlari ve müzikli eglence ile sona erdi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı