Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Sarıçam’da Futbol Heyecanı…

Sarıçam’da Futbol Heyecanı…

Sarıçam Belediyesi tarafından birimler arasındaki kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlamak adına düzenlenen kurum ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’ başladı.

Sariçam Belediyesi tarafindan birimler arasindaki kaynasmayi, birlik ve beraberligi saglamak adina düzenlenen kurum ‘Birimler Arasi Futbol Turnuvasi’ basladi.  

 

Adana 01 Kadin Futbol Takiminin Sariçam Belediyesi Baskan Yardimcilari ve Birim Idare Müdürleri ile yaptigi gösteri maçi ile baslayan turnuvadaki ilk maçta Doga Spor Birlesik Müdürler Sporu 11-4 yendi.  

 Sariçam Belediyesi çalisanlari tarafindan birimler arasi düzenlenen kurum içi dayanisma dostluk futbol turnuvasi basladi.  Sariçam Kaymakami Müfit Gültekin, ASKF Baskani Dr. Ahmet Bozan Milliyetçi Hareket Partisi Yüregir Ilçe Baskani Tamer Yücel, Sariçam Gençlik ve Spor Ilçe Müdür Ali Bilgiç’inde izledigi ilk maç, Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag’in baslama vurusu ile basladi.

 

Adana 01 Kadin Futbol Takiminin Sariçam Belediyesi Baskan Yardimcilari ve Birim Idare Müdürleri ile yaptigi gösteri maçi renkli görüntülere sahne olurken, turnuvanin ilk maçinda grubun iddiali takimlarindan Doga Spor Birlesik Müdürler Sporu 11-4 gibi farkli bir skorla yenmeyi basardi. Günün bir diger karsilasmasinda ise Zabita Futbol Takimi, Bozkurtlar Futbol Takimi karsisinda sahadan 5-3 lük skorla ayrildi.

 

Dört grupta toplam 12 takimin mücadele edecegi müsabakalarda çeyrek final maçlarinin 24,25 Mart, yari final müsabakalarinin 28 Mart ve final müsabakasin ise 31 Mart’ta gerçeklestirilecegi belirtildi. Turnuvanin amacinin birimler arasinda arasindaki kaynasmayi, birlik ve beraberligi saglamak oldugunu belirten Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, turnuva sonunda kazananin Sariçam Belediyesi olacagini belirtti.

 

“ILÇEMIZ SPORLA BILINEN BIR ILÇE HALINE GELMISTIR”

 ‘Spor Kenti Sariçam’ slogani ile hayata geçirdikleri projelerle, sporu Sariçam’in her alanina yaydiklarini ve ilçelerini ulusal ölçekte sporla bilinen bir ilçe haline getirdiklerini belirten Baskan Uludag, toplam dört grupta 12 takimin mücadele edecegi turnuvada birbirinden iddiali takimlarin bulundugunu belirtti.

Birimler Arasi Futbol Turnuvasi’nda çeyrek final maçlarinin 24,25 Mart tarihleri arasinda, yari final maçlarinin 28 Mart'ta, final müsabakasinin da 31 Mart 2022 Persembe günü gerçeklestirilecegini belirten Baskan Uludag, sözlerine söyle devam etti “ Bu turnuvada amacimiz, birimlerimiz arasindaki kaynasmayi, birlik ve beraberlik duygusunu artirmak. Görüyorum ki takimlarimiz turnuvaya çok iyi hazirlanmislar. Ortaya koyduklari mücadele ve performans çok iyi.  Bugün oynanan ilk iki maçta çok keyifli geçti. Bundan sonraki müsabakalarin da ayni güzellikte, centilmenlik duygusu içerisinde geçecegini ümit ediyorum. 31 Mart 2022 Persembe günü oynanacak olan final maçi ile turnuvamizi tamamlamis olacagiz.” diye konustu. 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı