Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Sarıçam Deresi’nde Bayram Temizliği...

Sarıçam Deresi’nde Bayram Temizliği...

Yüreğir Belediyesi Kurban Bayramı öncesi, çevreye kötü koku yayan ve görüntü kirliliği oluşturan Sarıçam Deresi’ni temizledi.

Yüregir Belediyesi Kurban Bayrami öncesi, çevreye kötü koku yayan ve görüntü kirliligi olusturan Sariçam Deresi’ni temizledi.
Vatandaslardan ve muhtarlardan gelen taleplere duyarsiz kalmayan Yüregir Belediyesi ekipleri, görev alaninda olmamasina ragmen dönem dönem Sariçam Deresi’nde olusan kirlilige müdahale ediyor.

Bayram öncesi tekrar harekete geçen ekipler, Ulubatli Hasan, Mutlu, Kiremithane, Çamlibel, Sehit Erkut Akbay, Dadaloglu, Dervisler, Atakent, Sariçam ve Özgür mahallelerinden geçen dereyi D400 Karayolu’na kadar boydan boya temizledi.
Fen Isleri Müdürlügü’nden 1 greyder, 1 kazici yükleyici ve 2 kamyonla dereye giren ekipler, yaklasik 5 kilometrelik alanda temizlik çalismasi yapti.

 

Çevreye yayilan kötü koku nedeniyle pencerelerini açamayan ve balkona çikamayan mahalle sakinleri rahat bir nefes alarak yapilan çalismalardan dolayi Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ve ekibine tesekkür etti.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu