Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ:

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ:

“Yeni öğretim yılı hayırlı olsun”

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag:

“Yeni ögretim yili hayirli olsun”

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, 2019-2020  egitim ve ögretim yilinin ögrencilere, ögretmenlere, velilere ve ülkemize hayirli olmasini dileginde bulundu.

Baskan Bilal Uludag, yeni ögretim yili nedeniyle yayinladigi mesajda, yeni bir egitim ögretim yilina merhaba demenin mutlulugunu, heyecanini yasadiklarini belirterek, tüm ögrencilere basarilar diledi. Uludag mesajinda su görüslere yer verdi:

“Gelecegimizin saglam temeller üzerinde kurulmasinin ve yarinlara güvenle bakmamizin ön sarti, çocuklarimizin bilgili, kendine güvenen kisiler olarak yetismeleridir. Adana ve Sariçam ilçemizde de egitim standartlarinin daha da ilerlemesi ve çocuklarimizin toplumumuza faydali insanlar olarak yetismeleri en büyük temennimizdir.

Egitime önem vermek, egitimi olmazsa olmazlarin arasina almak ise çagdas toplum olmanin en temel özelliklerinin basinda gelir. Degerli egitimcilerimiz, birer çiçek olan ögrencilerimizi en iyi sekilde yetistirecek olan sizlersiniz. Bu duygu ve düsüncelerle 2019-2020 egitim-ögretim yilinin tüm egitim neferlerine, ögrenci ve velilerimize huzurlu ve basarili bir sekilde geçmesini diliyorum.” 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli