Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Serdar Seyhan görevi bıraktı

Serdar Seyhan görevi bıraktı

Serdar Seyhan görevi bıraktı

Serdar Seyhan görevi birakti

CHP Grup Baskanvekili ve Sözcüsü Serdar Seyhan’in yerine kimin gelecegi Adana Büyüksehir Belediye Meclisi Grup toplantisinda belirlenecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyüksehir Belediye Meclis Üyesi Serdar Seyhan, 1.5 yildir sürdürdügü CHP Meclis Grup Baskanvekilligi ve Grup Sözcülügünü biraktigini açikladi.

Adana Büyüksehir Belediye Meclisi 2020 Ekim ayinin son toplantisini Meclis 1. Baskanvekili Mustafa Bayar ve katipler Sevil Can ve Rafet Avan tarafindan açildi.

 

Gündem disi söz alan MHP Grup Baskanvekili Cemal Demirdag, sehrin giris ve çikislarini çok önemli olduguna deginerek, Ceyhan Yolu ile Mersin Yolu girisindeki görüntülerinin adeta “Adana’ya gelmeyin” dedigini söyledi.

Özellikle refüjlerin ve sehrin giris ve çikislarindaki agaçlarin bakimsiz olduguna dikkat çeken Demirdag, buradaki agaçlarin sürücülere ve araçlara tehlikeler yasattigini söyledi.

Serdar Seyhan birakti
Gündem disi ikinci sözü alan CHP Grup Baskanvekili ve Parti Sözcüsü Serdar Seyhan veda ve tesekkür konusmasi yaparak son kez grup baskanvekilligi ve parti sözcülügünü yaptigini açikladi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli