Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Seyhan Belediyesi kent sporu için de katkı veriyor

Seyhan Belediyesi kent sporu için de katkı veriyor

Seyhan Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen U-12 Futbol final müsabakaları sonucunda Adana Demirspor U-12 futbol takımı Adana Şampiyonu oldu.

Seyhan Belediyesi’nin ev sahipliginde gerçeklesen U-12 Futbol final müsabakalari sonucunda Adana Demirspor U-12 futbol takimi Adana Sampiyonu oldu.

Bahçesehir Spor Kompleksi’nde gerçeklesen müsabakalar sonucunda 2. Kurttepespor, Adana Büyüksehir Belediyespor 3. Gülpinarspor 4. oldu

 

BASKAN AKAY ÖNEMLI MESAJLAR VERDI

U-12 futbol final grubu müsabakalarini izleyerek kupa ve madalya töreninde gelecegin yildiz futbolcu adaylarina önemli mesajlar veren Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “ Böyle güzel bir organizasyona ev sahipligi yapmanin mutlulugunu yasamaktayiz. Finale kalan dört takimimizi da kutluyorum. Gelecekte önemli bireyler olmaya adaysiniz. Mücadelenizi sonuna kadar azimle sürdürmeye devam etmelisiniz. Bu anlamda sizleri destekleyen ve spora tesvik eden ailelerinize de tesekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte düzenleyecegimiz deniz ve yayla kamp programlarinda sizlerle sikça bir araya gelecegimizin de müjdesini veriyorum” dedi.

 

ASKF BASKANI BOZAN’DAN, AKAY’A TESEKKÜR PLAKETI

 

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’a final karsilasmalarina verdigi destekten dolayi tesekkür ederek plaket takdim eden ASKF Baskani Ahmet Bozan, “ Belediye baskanimiz göreve geldigi ilk günden itibaren kulüplerimizin desteklenmesi konusundaki taleplerimizi olumlu karsilayip hiçbir zaman geri çevirmeyerek bizleri mutlu etmistir. Desteklerinin bundan sonrada artarak devam edecegine inaniyoruz. Organizasyonda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Dört takimimizda bizim için sampiyon olmustur. Hocalarimizi ve futbolcularini kutluyor basarilarinin devamini diliyorum” diye konustu.

Bahçesehir Spor Kompleksi’nde gerçeklesen U-12 final grubu karsilasmalarini spor paydaslari ve aileler de izledi.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli