Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan Belediyesi spor şöleni start aldı

Seyhan Belediyesi spor şöleni start aldı

Seyhan Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla hazırladığı spor şöleni etkinlikleri başladı.

Seyhan Belediyesi’nin, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla hazirladigi spor söleni etkinlikleri basladi.

 

14 Mayis cumartesi günü Pozanti/Belemedik’te yapilan doga yürüyüsü ile start alan spor söleni 18 Mayis Çarsamba günü  üç ayri tesiste düzenlenecek olan tenis turnuvasi, 19 Mayis Persembe günü Küçükdikili futbol tesisindeki futbol turnuvasi, 21 Mayis Cumartesi günü Karaisali’da yapilacak izcilik kampi ve 23-27 mayis tarihleri arasinda Gürselpasa Hali saha Tesisleri’nde organize edilecek ayak tenisi turnuvasi ile son bulacak.

DOGA YÜRÜSÜ YAPILDI

19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami nedeniyle planlanilan sportif etkinliklerin doga yürüyüsü ile basladigini belirten Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “ Sölenimiz tenis, futbol turnuvasi, izcilik kampi ve ayak tenisi turnuvasi ile tamamlanacak. Gençlik ve spor bizim için çok büyük bir önem tasimakta.  Gençligin bu bayramini kutluyorum. Spor sölenimizin eksiksiz bir sekilde gerçeklesmesi adina büyük bir özveride bulunmaktayiz. Seyhanli hemsehrilerimizi 19 Mayis coskusunu yasatacagimiz spor sölenimize davet ediyorum” diye konustu.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı