Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan Belediyespor, Adana Demirspor'a 5 futbolcu gönderdi...

Seyhan Belediyespor, Adana Demirspor

AKAY, ' YETİŞTİREN KULÜP OLMAK ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ'

AKAY, ' YETISTIREN KULÜP OLMAK ÖNCELIKLI HEDEFIMIZ'

Seyhan Belediyespor Kulübü Altyapisindan bes futbolcu Süper Ligdeki temsilcimiz Adana Demirspor Kulübü altyapisina transfer oldu. Adana Demirspor Kulübü Altyapi Genel Koordinatörü Özgür Zengin, Bahçesehir Spor Kompleksinde Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay'i ziyaret ederek transferin gerçeklesmesinde ki hassasiyeti ve desteginden dolayi tesekkür etti.

 

AKAY, ' YETISTIREN KULÜP OLMAK BIZIM IÇIN ÇOK ÖNEMLI'

 

Seyhan Belediyespor Kulübü olarak basaridan çok yetistiren kulüp olarak ön plana çikma arzusunda olduklarini belirten Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay ,' Adana Demirsporumuz ve Adanasporumuz bizim çok büyük bir deger. Her zaman iyi iliskiler içerisinde olmaliyiz. Mavi-Beyazli ekibimizin altyapisinda forma giyen ve umut veren kramponlar arasinda yer alan Metehan Osmanoglu (2007), Aydin Yildiz (2007), Arda Küçükasçi (2007), Göktug Yusuf Dogan (2007) ile Hamza Ertugrul'un (2006) Adana Demirspor Kulübümüze transfer olmasi bizleri son derece mutlu etmistir. Inaniyorum ki yakin zamanda da basamaklari bir bir asip profesyonellige adim atacaklardir. Yeni takimlarinda basarilar diliyorum' dedi.

ZENGIN'DEN BASKAN AKAY'A TESEKKÜR

Adana Demirspor Kulübü Altyapi Genel Koordinatörü Özgür Zengin'de, Mavi -Lacivertli takimlarinin altyapisini daha iyi konuma getirmek adina çalismalarini sürdürdüklerini belirterek,' Seyhan Belediyespor Kulübümüzden bes futbolcunun altyapimizi transfer olmasinda hiçbir gerekçe sunmayan Seyhan Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum' diye konustu.
Bahçesehir Spor Kompleksinde gerçeklesen ziyarette Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Gökhan Üney ile Seyhan Belediyespor Kulübü Antrenörleri Erkan Küçükasci,Mehmet Ali Birbiçer, Yilmaz Bozkurt, Mehmet Yaman ve Hasan Özmen'de yer aldi..



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı