Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan Belediyespor hedefe emin adımlarla ilerliyor

Seyhan Belediyespor hedefe emin adımlarla ilerliyor

Deplasmanlı Erkekler Hentbol birinci ligi A grubu’nda Adana’yı temsil eden Seyhan Belediyespor Kulübü geçtiğimiz cumartesi günü Yüreğir Spor Salonu’nda konuk ettiği 1955 Batman Belediyespor Kulübü’nü 27-24 yenerek önemli bir galibiy

Deplasmanli Erkekler Hentbol birinci ligi A grubu’nda Adana’yi temsil eden Seyhan Belediyespor Kulübü geçtigimiz cumartesi günü Yüregir Spor Salonu’nda konuk ettigi 1955 Batman Belediyespor Kulübü’nü 27-24 yenerek önemli bir galibiyetin altina imza atti.

Mavi-beyazlilar grupta bir maç eksigiyle 15 puana sahip durumda.

AKAY “ BASARIYA ODAKLANDIK”

1955 Batman Belediyespor Kulübü karsisinda teknik heyet ve sporculari yalniz birakmayan Seyhan Belediye Baskani ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Baskani Akif Kemal Akay, “ Keyifli bir müsabaka izledik. Kazandigimiz için mutluyuz. Bir üst lige yükselme yolunda hedefimize emin adimlarla ilerliyoruz. Bunun da gerçeklesmesi adina imkanlarimiz dahilinde destegimizi esirgemiyoruz. Alinan galibiyetten dolayi teknik kadro ve sporcularimizi kutluyorum. Basarili sonuçlar almaya devam edecegimizi düsünüyorum ” dedi.

CAN “ KULÜBÜMÜZÜ EN IYI SEKILDE TEMSIL EDIYORUZ”

 

Seyhan Belediyespor Kulübü’nün ligde en iyi sekilde temsil etmenin mücadelesini verdiklerini belirten Erkek hentbol takimi Antrenörü Gürçin Can, “ Ortaya koydugumuz basarili mücadelenin hakkini galibiyet ile aldik. Sporcularimi tebrik ediyorum. Play-off’a  siralamanin en üst noktasindan katilmak düsünrcesindeyiz. Kalan maçlarimizdan da iyi neticeler ile ayrilarak arzulanilan noktaya ulasacagimizi düsünüyorum. Bizleri yalniz birakmayan Seyhan Belediye Baskanimiz Akif Kemal Akay basta olmak üzere herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

NURDAGI BELEDIYESPOR KARSILASMASI 16 SUBAT’TA OYNANACAK

Hedefini önce play-off sonrasinda Süper lige yükselmek olarak belirleyen Seyhan Belediyespor Kulübü erteleme karsilasmasinda 16 Subat Çarsamba günü saat:13.00’te Nurdagi Belediyespor ile Yüregir spor salonu’nda karsi karsiya gelecek.

VOLEYBOL TAKIMLARI KAZANDI BASKETBOL TAKIMI KAYBETTI

2.ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor kadin ve erkek voleybol takimlari haftayi galibiyet ile kapatirken basketbol takimi ise kaybetti. Kadin voleybol takimi deplasmanda Gaziantep Zeugma Spor Kulübü’nü 3-0 yenerken erkek voleybol takimi ise Menderes Spor salonu’nda oynadigi Seyhan Yildirim müsabakasini 3-1 galibiyet ile noktaladi. 2.ligde mücadele eden basketbol takimi ise Adana’da karsilastigi Ankara Gençlikspor Vakfi’na 67-91 yenildi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı