Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Seyhan'da çifte bayram sevinci...

Seyhan

AKAY, SEYHAN ÇALIŞANLARINA ÇİFTE BAYRAM YAŞATTI

AKAY, SEYHAN ÇALISANLARINA ÇIFTE BAYRAM YASATTI

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Ramazan Bayrami’ni birlik, beraberlik, dostluk ve dayanisma duygulariyla, 1 Mayis Isçi Bayrami’ni da haksizliklarin, esitsizliklerin, adaletsizliklerin olmadigi, aydinlik, esit ve güzel bir dünya umuduyla kutladi.

SOSYAL DESTEKLER

Belediye meclis üyeleri, muhtarlar, baskan yardimcilari, müdürler ve belediye çalisanlarinin katilimiyla Seyhan Belediyesi hizmet binasinda gerçeklestirilen bayramlasma töreninde Baskan Akay, sosyal belediyecilige verdikleri önemi vurguladi.

 

Akay, “Bu yil Ramazan ayinda biraz daha fazlasini yaptik. Daha iyisini yapmak temel görevlerimiz arasinda. Yogun bir dönem geçirdik. Çok kurumun yapamadiklarini biz defalarca yaptik. Bu süre içerisinde 16 mahallede 32 bin civarinda iftar yemegi, asevlerimizde her gün olmak üzere toplam 30 bin yemek, üniversite ögrencilerine 8 bin kadar yemek, ayrica 30 binin üzerinde gida kolisi dagittik. 3 bin Halk Kart’in disinda 3 bin 500 civarinda destek karti sunuldu. Tüm bunlar topyekun çalismayla, özverili çalismayla oldu. Bu süre içerisinde basta Sosyal Isler Müdürlügü olmak üzere hepinizde saygi duyuyor, özverili çalismalarinizdan dolayi hepinize tesekkür ediyorum” dedi.

 

SEYHAN BELEDIYESI OLARAK BIR BÜTÜNÜZ

 

Seyhan Belediyesi’ni diger belediyelerden farkli kilan özelliklerin ortaya çikmasinda herkesin katkisinin oldugunu dile getiren Baskan Akay, “Seyhan Belediyesi eger farkliysa bu herkesin katkisiyla olan bir seydi. Biz bir bütünüz. Biz Seyhan Belediyesi’yiz ve Seyhan Belediyesi olarak da Türkiye’nin en iyi belediyesi olmak için çalismamizi sürdürecegiz. Insallah birlikte basaracagiz bunu” diye konustu.

ÇIFTE BAYRAM YASATAN MÜJDE

Belediyenin tüm çalisanlarinin bayram ve 1 Mayis ikramiyeleri ile toplu sözlesme farklarinin hesaplara yatirildigi müjdesini veren Baskan Akay “Saglikli ve güzel günlerde harcayin” seklinde konustu.

BEKLENTILERI YÜKSELTIYORUZ

“Çok isimiz var, devam edecegiz” diyerek sözlerini sürdüren Akay, “Beklentileri yükseltiyoruz, toplumu iyi seylere alistirmaya basladiniz. Devam edecek. Daha fazla çalisacagiz. Zoru birlikte basaracagiz. Hepinizin bayramini kutluyorum. Hepinize sevdiklerinizle seker tadinda bayram diliyorum” ifadelerini kullandi.

1 MAYIS’I KUTLADI

Belediye emekçilerinin 1 Mayis Isçi Bayrami’ni da kutlayan Baskan Akay, “Üretim emekle, emekçilerle olur. Yasamin her alaninda üretmeliyiz. Seyhan Belediyesi olarak da bu anlayisla hizmet ediyoruz. Birlikte üretiyor, birlikte kazaniyor, kazandigimizi da paylasiyoruz. Hepinize emeklerinizden dolayi tekrar tesekkür ediyorum. Haksizliklarin, esitsizliklerin, adaletsizliklerin olmadigi bir dünya dilegiyle,  aydinlik, esit ve güzel bir dünya umuduyla basta siz çalisma arkadaslarim olmak üzere, tüm emekçilerin bayramini kutluyorum” diye konustu. 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı