Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan’da personele hizmet içi eğitim

Seyhan’da personele hizmet içi eğitim

Seyhan Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, belediye hizmetlerin sunumunda niteliği artırma hedefi ile personele yönelik organize ettiği hizmet içi eğitimlere bir yenisi daha eklendi.

Seyhan Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügünün, belediye hizmetlerin sunumunda niteligi artirma hedefi ile personele yönelik organize ettigi hizmet içi egitimlere bir yenisi daha eklendi.

Seyhan Belediyesi ile Dogu Akdeniz Belediyeler Birligi (DABB) isbirligi ile düzenlenen iki günlük programla Seyhan Belediyesi çalisanlarina memur özlük haklari, Hizmet Takip Programi ve disiplin cezalari konularinda iki günlük hizmet içi egitim verildi.

Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügü’nün koordinasyonunda Belediye Meclis Toplanti Salonunda gerçeklestirilen egitim programi müdürler, memurlar ve sözlesmeli personelin katilimiyla gerçeklestirildi.
Iki gün süren egitimde Kamu Hizmetleri Uzmani Akin Simsek, 657 sayili kanun özelinde memur özlük haklari, Hizmet Takip Programi (HITAP) ve disiplin cezalari konularinda degisen yasa, yönetmelik ve tebligler üzerinden katilimcilari bilgilendirdi.
Düzenlenen hizmet içi egitim programlarinin, belediye çalisanlarinin potansiyelini ortaya çikarabilmesi konusunda önemli oldugunu belirten Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “Verilen hizmet içi egitimde temel amacimiz, personelimizi ve yöneticilerimizi degisen ve gelisen mevzuat konusundahem bilgilendirmek, hem de bu süreçte etkili ve verimli olabilmeleri için gerekli bilgi, beceri ve davranislari kazandirmak” dedi.

Belediye hizmetlerinde standartlariartirip, yurttaslara daha iyi hizmet sunabilmek için egitimlerin sürecegini dile getiren Baskan Akay, egitim programini düzenleyen Dogu Akdeniz Belediyeler Birligi ve yöneticileri ile egitime ilgi gösterip katilan personele tesekkür etti.

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı