Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Seyhan'da satranç Turnuvası büyük ilgi gördü!

Seyhan

Seyhan Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği önem her geçen gün artıyor.

Seyhan Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdigi önem her geçen gün artiyor.

Seyhan Belediyesi’nin ana sponsorlugunda Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Satranç il Temsilciligi ile birlikte düzenlenen “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü Satranç Turnuvasi” geçtigimiz hafta sonunda Tellidere Çok Amaçli Tesis’te gerçeklesti.  Turnuvaya 10 farkli ilden 270 sporcu katildi.

“TURNUVAYA OLAN ILGI BIZLERI MUTLU ETTI”

Anlamli turnuvanin organizasyonunda emegi geçenleri kutlayip baslangiç hamlesini yapan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “Turnuvaya olan ilgi bizleri son derece mutlu etmistir. Son derece önemli bir is yapmaktasiniz. Burayi basit bir oyun alani olarak düsünmeyin. Ülkemizin gelecegini, yani sira hepimizin varligini korumak ve gelistirmek üzere Türkiye Cumhuriyeti’ni ileride kendine daha yakisir bir sekilde yaratmak için varsiniz. Bunun hazirligi içindesiniz. Sizlere ihtiyacimiz var. Bunun için çok çalisip basarinin bilgi ve düsünmek üzerinden geçtigini hesaplamalisiniz. Turnuvada kazanmak, kaybetmek önemli degil.  Hepinize basarilar diliyorum” dedi.

GÜNDOGDU’DAN TESEKKÜR

Turnuvanin organizeli bir sekilde gerçeklesmesi adina destegini esirgemeyen Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay basta olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür eden Satranç Il Temsilcisi Demir Gündogdu, “ Iki gün süren turnuvamiz sonunda basarili olan yarismacilarimiza ödüller verdik. Turnuvamiz belirli araliklarla devam edecek” diye konustu.  Yarismacilarin ailelerinin de büyük bir ilgi gösterdigi turnuvayi Tellidere Mahalle Muhtari Cemile Girici de yakindan takip etti.

Resim önizlemesi

DERECEYE GIREN SPORCULAR

A KATEGORISI

1-Atakan Erdogan

2-Mert Tirak

3-Mehmet Emlek

En iyi Kadin Sporcu:Ilayda Salt

B KATEGORISI

1-Engin Sari

2-Kagan Yinanç

3-Ata Sarp Uzun

En iyi kadin sporcu:Yaprak Türkmenoglu

8 YAS VE ALTI KATEGORISI

1-Ali Demirtas

2-Beren Nisa Karabas

3-Ali Taylan Eker

En iyi kadin sporcu:Tugçe Özdemir



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı