Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan’ın erkek voleybolcuları hedef büyüttü

Seyhan’ın erkek voleybolcuları hedef büyüttü

Seyhan Belediyespor Kulübü voleybolda altyapı kategorilerinde başarıdan başarıya koşuyor. Mavi-beyazlılar, genç erkek ve midi erkek kategorilerde Adana’yı Türkiye finallerinde temsil edecek.

GENÇ ERKEK VOLEYBOL TAKIMI EN IYI 16 TAKIM ARASINA ADINI YAZDIRDI

Ligde aldigi basarili neticeler sonrasinda Adana birincisi olarak 8-10 Nisan tarihleri arasinda Osmaniye’de gerçeklesen grup maçlarinda ilimizi temsil eden Mavi-beyazlilar burada da iyi sonuçlar elde ederek Türkiye’nin en iyi 16 takimi arasina adini yazdirdi. Mersin’deki yari finallere de siki bir tempoda hazirlanan genç erkek voleybolcular engelleri bir bir asmaya kararli.

MIDI ERKEK VOLEYBOL TAKIMI MARAS’TAN SAMPIYON DÖNDÜ

 

Adana sampiyonu olan Seyhan Belediyespor kulübü midi erkek voleybol takimi ise K.Maras’ta düzenlenen yükselme maçlarindan da grup birincisi olarak dönerek  Türkiye finallerine katilmaya hak kazandi. Gelecegin yildiz voleybolculari federasyonun belirleyecegi yer ve tarihlerde gerçeklesecek olan karsilasmalardan da  iyi sonuçlar ile ayrilmanin çalismalarini yapmakta.Resim önizlemesi

BASKAN AKAY ” VOLEYBOLCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Seyhan Belediyespor kulübü genç erkek voleybol ve midi erkek voleybol takimlarinin finallerde Adana’yi temsil edecek olmasinin kendilerini son derece mutlu ettigini belirten Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “ Hedefimiz her bransta basarili sporcular yetistirmek. Iki takimimiza olan güvenimiz yüksek. Mersin ve Kayseri’den de sampiyon olarak döneceklerini düsünüyorum. Umut vaadeden sporcularimiza ve hocalarimiza basarilar diliyorum” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı