Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Seyhan Süper lige kenetlendi

Seyhan Süper lige kenetlendi

Erkekler Hentbol Birinci liginde mücadele eden ve grup maçlarını 2.sırada tamamlayarak play-offa yükselme başarısı gösteren Seyhan Belediyespor erkek hentbol takımında geri sayım başladı.

Erkekler Hentbol Birinci liginde mücadele eden ve grup maçlarini 2.sirada tamamlayarak play-offa yükselme basarisi gösteren Seyhan Belediyespor erkek hentbol takiminda geri sayim basladi.

Mavi-beyazlilar basarili sonuçlari devam ettirip Adana’yi yeni sezonda Süper ligde temsil etmek arzusunda.

BASKAN AKAY TAKIMA GÜVENIYOR

Seyhan Belediyespor Kulübü erkek hentbol takimini grup maçlarinda ortaya koymus oldugu basarili performans sonrasinda play-offa yükselmesinden dolayi kutlayan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “ Tabiki basari çitasini yükseltmeliyiz.  Hocamiza ve sporcularimiza olan güvenimiz son derece yüksek.  Bizleri bugüne kadar mahcup etmediler bundan sonra da etmeyeceklerdir.  Basariyi gidilen yolda imkanlarimiz dahilinde takimimizin yanindayiz. Adanamiza hentbolda bir süper lig takimi kazandirmaya kararliyiz” dedi.

 

CAN, “ADANA SAMPIYON DÖNECEGIZ”

21-24 Nisan tarihleri arasinda Tokat'ta yapilacak olan ve 8 takimin yer alacagi play-off karsilasmalarina siki bir tempoda hazirlandiklarini belirten Seyhan Belediyespor Kulübü erkek hentbol takim Antrenörü Gürçin Can, “ Müsabakalar sonunda ilk üç takim Süper lige yükselecek. Bize verilen destegin karsiligi sampiyonluk olmali. Adana’ya Süper lig takimi olarak dönmek istiyoruz. Bunu da basaracak kadroya sahip oldugumuza inaniyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek bizi hedefe ulastiracaktir” diye konustu.



Anahtar Kelimeler: Seyhan Süper lige kenetlendi
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı