Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan Bayramda da Çalıştı...

Seyhan Bayramda da Çalıştı...

Seyhan Bayramda da Çalıştı...

Seyhan Belediyesi Kurban Bayraminda da halkin yanindaydi. Seyhan Belediyesi yaklasik 3 bin kurbani ücretsiz keserek vatandasa kolaylik saglarken Adana Yardim Grubu ile birlikte mevsimlik tarim isçileri ziyaret edilerek bayramlari kutlandi, çocuklarla oyunlar oynandi, oyuncak ve kiyafetleri hediye edildi.

 

Seyhan Belediyesi Kurban Bayraminda mevsimlik tarim isçilerini unutmadi. Seyhan’in kirsal mahallelerinde kalan mevsimlik tarim isçileri bayram süresince ziyaret edilerek bayramlari kutlandi. Adana Yardim Grubu ile gerçeklestirilen ziyaretlerde geleneksel oyunlar oynanarak çocuklara bayram eglencesi yasatildi. Mevsimlik tarim isçilerine ve çocuklara Kurban Bayrami gelenegi olan Kavurma ve pilav ikrami da yapildi.

 

BASKAN AKAY’A TESEKKÜR ETTILER

Gerçeklestirilen ziyaretlerde en büyük ilgi çocuklara oldu. Gönüllü grup üyeleriyle oyunlar oynayan çocuklara oyuncak ve Seyhan Belediyesi Dikimevinde bayrama özel dikilen bayramlik kiyafetler hediye edildi. Hediye edilen bayramlik kiyafetler çocuklari mutlu etti. Bayramda hatirlanmanin mutlulugunu yasayan mevsimlik tarim isçileri ve çocuklara Seyhan Belediyesince hazirlanan ve bir Kurban Bayrami gelenegi olan kavurma ve pilav ikram edildi. Mevsimlik tarim isçileri, çocuklari sevindiren ve Bayramda kendilerini unutmayan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’a tesekkür etti.

 
 

RANDEVU SISTEMIYLE 3 BIN KURBAN ÜCRETSIZ KESILDI

Seyhan Belediyesi, Bayramda Kurban kesimi konusunda da halkin yanindaydi. Belediye tarafindan olusturulan özel ekiple,  Seyhan Kaymakamligi Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafindan onaylanan Kurban kesim yerlerinde yaklasik 3 bin kurbanin ücretsiz kesimi yapildi. Dini kurallara uygun, hijyenik bir ortamda gerçeklestirilen ve 3 gün süren ücretsiz kesimler randevu sistemiyle yigilmalara firsat verilmeden tamamlandi. 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı