Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Seyhan öğrencilerin de hizmetinde!

Seyhan öğrencilerin de hizmetinde!

Seyhan öğrencilerin de hizmetinde!

2020-2021 egitim – ögretim sezonu, anaokulu ve 1. siniflar için kademeli ve haftada 2 gün olarak basladi. Seyhan Belediyesi de açilan okullarin önünde çocuklara maske ve içinde su, meyve suyu, bisküvi ve kek’in oldugu “çocuk kiti” dagitti. Ayrica; okul yöneticilerine de dezenfektan, siperlik, maske ve kolonya verildi.

 

Milli Egitim Bakanligi, Bilim Kurulunun onayinin ardindan Pandemi nedeniyle uzun süredir gerçeklesmeyen yüz yüze egitimi,  anaokulu ve 1. siniflar için kademeli olarak baslatti. Ilk okul günü, pandemi kurallarinin alindigi okullara gelen anaokulu ve 1. sinif ögrencilerini kapida Seyhan Belediyesi ekipleri karsiladi. Aileleriyle birlikte okula gelen çocuklara maske ve içinde su, meyve suyu, bisküvi ve kek bulunan “çocuk kiti” dagitildi.

 

OKUL YÖNETICILERINE DEZENFEKTAN DESTEGI

Seyhan Belediyesi, ögrencilere maske ve “çocuk kiti” dagitiminin yani sira okullarin yöneticilerine de dezenfektan destegi verdi. Belediye, 30’ar dakikalik 5 etkinlik saatinin gerçeklestirilecegi siniflarin dezenfektasyonunun saglanmasi için idarecilere; dezenfektan, kolonya, siperlik ve maskeden olusan malzemeleri teslim etti. Aileler, okul yöneticileri ve ögretmenler katkilari nedeniyle Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’a tesekkür etti.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli