Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Seyhanlı hentbolcular şampiyonluğa kenetlendi

Seyhanlı hentbolcular şampiyonluğa kenetlendi

Erkekler Hentbol Birinci lig A grubunda zirve mücadelesi veren ve play-off’a yükselmeyi garantileyen Seyhan Belediyespor kulübü erkek hentbol takımı grupta oynayacağı son iki maçını kazanıp play-off öncesi moral depolamak düşüncesinde.

SON IKI MAÇIMIZI KAZANMAK ISTIYORUZ

Geçtigimiz hafta Adana’da konuk ettikleri Ankara Ihtisas Hentbol spor kulübü’nü 37-25 yendiklerini belirten Seyhan Belediyespor Kulübü erkek hentbol takimi teknik sorumlusu Gürçin Can, “ Basariya odaklanmis durumdayiz. Grupta son iki maçimizi oynayacagiz. Hedefimiz basarili sonuçlar elde edip 2.olarak play-offa yükselmek. Bunu da basaracagimiza olan inancimiz yüksek. Sporcularimizda bu isigi görmekteyiz.Hersey yolunda gidiyor” dedi.

 

“BELEDIYE BASKANIMIZIN DESTEGI BIZI SAMPIYONLUGA TASIYACAK”

Adana’yi ve Seyhan Belediyespor Kulübü’nü play-offlarda en iyi sekilde temsil etmeye kararli olduklarini belirten Can, “ Parolamizi Süper lig olarak belirledik. Bunun içinde büyük bir özveride bulunmaktayiz. Bizlerden destegini esirgemeyerek sampiyonluk yolunda en büyük gücümüz olan Seyhan Belediye Baskanimiz Akif Kemal Akay basta olmak üzere yöneticilerimize tesekkür ediyorum. Bu desteklerin karsiligi kesinlikle sampiyonluk olmalidir” seklinde konustu.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı