Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Seyhanlı çocuklara bayram hediyesi

Seyhanlı çocuklara bayram hediyesi

Akay’dan çocuklara kıyafet ve oyuncak sürprizi

Seyhan Dikimevi çocuklar için çalisti!

 

Seyhan Belediyesi, Kurban Bayrami öncesi çocuklara verdigi hediyelerle erken bayram kutlamasi yasatti. Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in da katildigi etkinlikte oyuncak ve Belediyenin dikimevinde üretileni bayramlik kiyafetler çocuklara hediye edildi.

Seyhan Belediyesi Dikimevi, Bayram öncesi çocuklar için çalisti. Dikimevinde görevli personel, yogun tempoyla çocuklar için “Bayramlik” kiyafet dikimi gerçeklestirdi. Kiz ve erkek çocuklari için rengarenk üretilen bayramlik kiyafetlerin dagitimi ilçenin 4 yanindaki Mahallelerde basladi.

SEYHAN BAYRAM HEDIYESINI ÇOCUKLARIN AYAGINA GÖTÜRDÜ

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, bayram öncesi hediyelerini vermek üzere çocuklarla bir aradaydi. Engelsiz Yasam ve Farkindalik Dernegindeki hediye dagitim etkinligine katilan Baskan Akay, Dernek Baskani Hacer Bulut ile bir süre sohbet ettikten sonra çocuklara oyuncak ve Belediye Dikimevinde özel olarak dikilen bayramlik kiyafetlerini verdi. Bayramlik hediyelerini alan çocuklarin sevinci görülmeye degerdi.

BASKAN AKAY’DA ÇOCUKLARA MEKTUP

Baskan Akay’in ardindan Çocuklara bayramlik hediyeleri verilmek için farkli mahallelere gidildi. Arife gününe kadar sürecek olan dagitim, pandemi nedeniyle maskeli ve sosyal mesafe korunarak gerçeklestiriliyor. Çocuklara oyuncak ve kiyafetlerle birlikte Baskan Akay’in mektubu da iletiliyor. Baskan Akay mektubunda “Sevgili çocuklar sizler, gelecegimizin teminati ve Cumhuriyetimizin umudusunuz. Biz sizin için daha yasanabilir bir kent olusturmak amaciyla gece gündüz çalisiyoruz. Sizi önemsiyor ve deger veriyoruz.”dedi. Akay mektubunda özetle su görüslere yer verdi;

“Çocuklar sizlerin, Türkiye' yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceginize, ülkenin huzuru, refahi ve gelismesi için zorluklar karsisinda yilmayacaginiza inancim tamdir. Sizlerin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Muasir Medeniyetler Seviyesi” hedefini asacaginiza inaniyorum. Bugün Kurban Bayrami dolayisiyla Belediyenin Dikimevinde ürettigimiz Bayramlik hediyenizi almis bulunuyorsunuz. Bayramliklarinizin hayirli ugurlu olmasini diliyor, nice mutlu günlerinizde giymenizi temenni ediyorum. Bu düsüncelerle küçük yüreginizdeki büyük hayallerin gerçeklesmesi umuduyla Kurban Bayraminizi kutluyor; anne, baba ve ailenizle güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı