Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Seyhanlı çocuklara erken bayram kutlaması

Seyhanlı çocuklara erken bayram kutlaması

Doyasıya eğlenip, bayramlık hediyelerini aldılar

Seyhan, çocuklarin yüzünü güldürdü

Seyhan Belediyesi, Kurban Bayrami öncesi çocuklara erken bayram kutlamasi yaptirdi. Palyaçolu eglenceyi çocuklarin ayagina götüren Seyhan Belediyesi bayramlik hediyeler dagitti.

Mahallelere, süslenmis özel arabalarla giden palyaço kiyafetli personel Baris Manço’nun “Bugun bayram erken kalkin çocuklar” sarkisi esliginde çocuklarla oyunlar oynadi. Çocuklara oyuncak hediyeler verilirken renkli görüntüler yasandi. Seyhan Belediye Baskan Yardimcisi Rukiye Çinkiliç’in da bir bölümüne katildigi çocuklara bayram ziyaretinde aileler, çocuklarina gösterilen ilgiden memnun oldu.

ÇOCUKLARA HEM OYUNCAK HEM BAYRAMLIK HEDIYELER VERILDI

Simdiye kadar 26 Mahallede çocuklara oyuncak disinda çesitli hediyeler dagitildi. Baskan Yardimcisi Rukiye Çinkiliç, kiz ve erkek çocuklarina “Bayramlik” hediyelerini teslim etti. Renkli bir eglence ile hediyelerini alan çocuklarin gülümsemesi Baskan Yardimcisi Çinkiliç ve personelin yorgunlugunu unutturdu. Eglenceli ve renkli zaman geçiren çocuklar, hediyeler için Seyhan Belediyesine tesekkür ettiler.

Pandemi nedeniyle personelin maskeli ve sosyal mesafeyi koruyarak gerçeklestirdigi erken bayram kutlamasi ve hediye dagitimi degisik Mahallelerde arefe gününe kadar sürecek. 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı