Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Seyhanlı hentbolcular başarıya kenetlendi

Seyhanlı hentbolcular başarıya kenetlendi

Bilbek: Belediye başkanımız desteğini esirgemiyor

Seyhan Belediyespor’da lig ve kupa hazirligi

 

Hentbol Erkekler Birinci Liginde ilimizi temsil eden Seyhan Belediyespor, ikinci yari çalismalarinin yanisira Türkiye Kupasi Çeyrek final karsilasmasinda Nilüfer Belediyespor ile oynayacagi zorlu müsabakanin hazirliklarini siki bir tempoda devam ettirmekte.

 

IKINCI YARI 11 OCAK’TA BASLAYACAK

Ligin ikinci yarisinin 11 Ocak tarihinde baslayacagini belirten Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol takim Antrenörü Mehmet Bilbek, “ Ilk hafta Adana’da, Ankara Hentbol Ihtisas Spor Kulübü’nü konuk edecegiz. Güçlü rakibimiz karsisinda kazanip devreye iyi bir baslangiç yapmak istiyoruz. Çalismalarimiz iyi geçmekte. Olumsuz hiçbir sey yok. Sporcularimin performansindan memnunuz. Ilk yariya oranla ikinci yarida daha iyi neticelerin altina imza atmaya kararliyiz. Bunu basaracak güce sahibiz.” dedi.

 

ILK MAÇ BURSA’DA OYNANACAK

Türkiye Kupasi Çeyrek final karsilasmasinda ise Nilüfer Belediyespor ile eslestiklerini belirten Bilbek konusmasini tamamladi, “ Verilen arayi en iyi bir sekilde degerlendirmekteyiz. Türkiye Kupasi Çeyrek final karsilasmasi ilk maçinda 15 Ocak’ta Bursa’da Nilüfer Belediyespor ile karsilasacagiz. Ikinci maç ise 5 Subat’ta Adana’da oynanacak. Ilk maçtan iyi bir netice ile ayrilmak düsüncesindeyiz. Kupa’da, Adanamizi ve kulübümüzü en iyi sekilde temsil etmeye kararliyiz”

 

“BELEDIYE BASKANIMIZ DESTEGINI ESIRGEMIYOR”

Seyhan Belediye Baskani ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Baskani Akif Kemal Akay’a, her zaman yanlarinda yer alip destegini esirgememesinden dolayi teknik heyet ve sporculari adina tesekkür eden Bilbek, bu destegin karsiligi olarak lig ve kupada basarili neticeler almalari gerektigini sözlerine ekledi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı