Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Sıfır Bir dizisi oyuncuları ciğercide şişle saldırdı!

Sıfır Bir dizisi oyuncuları ciğercide şişle saldırdı!

Sıfır Bir dizisi oyuncuları ciğercide şişle saldırdı!

Adana'da çekilen ve internet üzerinden yayinlanan dizide oyunculuk yapan iki kisi, cigerci dükkaninda selamlasma yüzünden tartistiklari sahislari sisle kovalayip darp etti. Gözaltina alinan zanlilardan biri tutuklandi.

Olay, geçtigimiz Pazar günü sabah saatlerinde Seyhan ilçesi Sariyakup Mahallesi'ndeki bir cigerci dükkaninda meydana geldi. Iddiaya göre, konusu suç olan ve internet üzerinden yayinlanan, geçtigimiz günlerde de Içisleri Bakani Süleyman Soylu'nun tepki gösterdigi diziler arasinda yer alan dizinin oyunculari Cengizhan Y. ve Burak A., cigercide Hüseyin A. ve Abdullah H. ile selamlasma yüzünden tartisti. Dizi oyunculari ciger sisiyle kovaladigi Hüseyin A.’yi ve Abdullah H.'yi bir süre sonra yakalayarak darp etti. Oyuncular, A.’nin ruhsatli silahini da gasp ederek kaçti.

Hüseyin A. ve Abdullah H. Adana Sehir Hastanesinde tedavi altina alinirken, Seyhan Arastirma ekipleri sikayet üzerine zanlilari yakalamak için harekete geçti. Polis görgü taniklarinin verdigi ifadeler dogrultusunda çevrede bulunan güvenlik kameralari inceleme altina alarak süphelilerin kimliklerini tespit etti. Ekipler gerçeklestirdigi operasyonda Burak A. ile Cengizhan Y.'yi gasp ettikleri silahla bilikte gözaltina aldi. Yagma, kasten yaralama ve ruhsatsiz silah bulundurma suçlarindan hakim karsisina çikan süphelilerden Cengiz Y. tutuklandi, Burak A. adli kontrol tedbiriyle tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.

 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli