Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Silahlı saldırıda ölen 'Kadayıfçı Olcay' toprağa verildi

Silahlı saldırıda ölen

ADANA'da arkadaşının oto tamirhanesinde oturduğu sırada uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden 'Kadayıfçı Olcay' olarak tanınan Olcay Tekin (33) toprağa verildi.

ADANA'da arkadasinin oto tamirhanesinde oturdugu sirada ugradigi silahli saldirida hayatini kaybeden 'Kadayifçi Olcay' olarak taninan Olcay Tekin (33) topraga verildi. 

Olay, dün saat 11.00 siralarinda Seyhan ilçesi Hurmali Mahallesi'nde meydana geldi. Kentte 'Kadayifçi Olcay' olarak taninan tatlici Olcay Tekin, sokak arasindaki imalathanesinin yanindaki arkadasinin oto tamirhanesine gitti. Tekin, sandalyede oturdugu sirada yaya olarak gelen bir kisi, 'Olcay' diye seslendikten sonra belindeki tabancayi pes pese atesledi. Silahtan çikan kursunlar Tekin'in sirtina, gögsüne ve boynuna isabet etti. Silahli saldirgan olayin ardindan kaçti. Agir yaralanan Tekin, otomobille götürüldügü Seyhan Devlet Hastanesi'nde doktorlarin tüm müdahalelerine ragmen kurtarilamadi.

 

BABASI GÖZYASI DÖKTÜ
 
Olcay Tekin'in cenazesi, Adana Adli Tip Kurumu morgunda yapilan otopsisinin ardindan yakinlarina teslim edildi. Kabasakal Mezarligi'na götürülen Tekin'in cenazesi, kilinan namazin ardindan topraga verildi. Cuma Tekin, oglunun cenaze namazini kilarken gözyaslarina boguldu.
 
KATIL ZANLISI ARANIYOR

Cinayet Büro Amirligi ekipleri, kaçan katil zanlisinin yakalamak için bölgedeki is yerlerinin güvenlik kameralarina incelemeye aldi. Görgü taniklarinin da ifadesi alinirke, henüz kimligi saptanamayan katil zanlisinin yakalanmasi için de çalismalar araliksiz sürüyor.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu