Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Sokak ortasında bıçaklı kavga: 1'i ağır 2 yaralı

Sokak ortasında bıçaklı kavga: 1

ADANA'da sokak ortasında iki grup arasında çıkan kavgada vücudunun 6 yerinden yaralanan Mustafa D. ağır, Muzaffer S. ise bacağından yaralandı.

ADANA'da sokak ortasinda iki grup arasinda çikan kavgada vücudunun 6 yerinden yaralanan Mustafa D. agir, Muzaffer S. ise bacagindan yaralandi.

Olay, gece saatlerinde merkez Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi'nde meydana geldi. Sokak ortasinda iki grup arasinda henüz bilinmeyen bir nedenle çikan tartisma, kisa sürede kavgaya dönüstü. Karsilikli biçakli kavgada 6 yerinden biçaklanan Mustafa D. agir, Muzaffer S. ise bacagindan yaralandi.

Sokak ortasinda biçakli kavga: 1

Mustafa D., yanindakiler tarafindan otomobille Seyhan Devlet Hastanesi'ne, Muzaffer S. ise ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldirildi. Vücudunun çesitli yerlerinden yaralanan Mustafa D., daha sonra ambulansla Çukurova Üniversitesi Balcali Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alinan Mustafa D.'nin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi. Olayla ilgili sorusturma baslatan polis, biçakli kavgaya karisanlari yakalamak için harekete geçti.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu