Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Soner Çetin'den Gündoğdu'ya Övgü!

Soner Çetin

Adana Valiliği ve Gündoğdu Vakfı’nın desteklediği, Adana’nın Kurtuluşunun 100. Yıl Etkinlikleri arasında önemli ilgi gören ‘Alperen Bilgili’nin gözünden Adana Fotoğrafları Sergisi’ büyük coşku ile Çukurova Belediyesinde açı

Adana Valiligi ve Gündogdu Vakfi’nin destekledigi, Adana’nin Kurtulusunun 100. Yil Etkinlikleri arasinda önemli ilgi gören ‘Alperen Bilgili’nin gözünden Adana Fotograflari Sergisi’ büyük cosku ile Çukurova Belediyesinde açildi.

Serginin açilisinda ‘Adana’nin Düsman Isgalinden Kurtulusunun 100. Yili Belgeseli’de’ izlendi. Törene Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Il Milli Egitim Müdürü Yasar Koçak, Çukurova Ilçe Milli Egitim Müdürü Ayhan Dagli, Gündogdu Vakfi Baskani Dr. Gökhan Gündogdu, ögrenciler ve sanatçilar katildi.

ÇETIN: GÜNDOGDU’YU GURURLA TAKIP EDIYORUZ

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, “Adana’nin Kurtulusunun 100. yili etkinlikleri kapsaminda Fotograf Sanatçisi Alperen Bilgili’nin ‘Adana Doga ve Kus Fotograflari’ sergisinin açilisini yaptik. Orhan Kemal Kültür Merkezimizde ev sahipligi yaptigimiz serginin hayirli ugurlu olmasini diliyorum. Serginin gerçeklesmesine destek olan Valimiz Süleyman Elban ile Gündogdu Vakfi Baskani Dr. Gündogdu ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Gündogdu Vakfi’nin Adana’miz ve ülkemiz için yaptigi sosyal projeleri gururla takip ediyoruz” dedi.

 

KOÇAK: VALIMIZ ÇOK ÖNEM VERDI

Il Milli Egitim Müdürü Yasar Koçak, büyük bir kurtulus mücadelesi veren Adana’nin destansi basarisinin 100. Yil gururunu yasadiklarini belirtip, “Valimiz Süleyman Elban 100. Yil etkinliklerine çok önem verdi. Amacimiz yeni nesle kurtulusu anlatmakti. Böylesi önemli bir serginin açilisini yapmak çok anlamli. Gündogdu Vakfi ve emegi geçenlerin eline saglik” diye konustu. 

GÜNDOGDU TESEKKÜR ETTI

Gündogdu Vakfi Mütevelli Heyet Baskani Dr. Gökhan Gündogdu ise “Valimiz Süleyman Elban’nin sergi fikrimize destek vermesi bize büyük moral oldu. Valiligimiz basta olmak üzere, Il Milli Egitim Müdürlügümüze, Kültür ve Turizm Müdürlügümüze, tüm belediyelerimize, ilgili kurumlarimiza, Alperen Bilgili kardesimize, sanatçilarimiza,  sergimize ev sahipligi yapan Çukurova Belediye Baskanimiz Soner Çetin ile ekibine ve emegi geçen herkese tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı