Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Soner Çetin evi yanan aileye yardım elini uzattı

Soner Çetin evi yanan aileye yardım elini uzattı

Soner Çetin evi yanan aileye yardım elini uzattı

Soner Çetin evi yanan aileye yardim elini uzatti

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, evi yanan aileyi ziyaret etti, yardim sözü verdi. Elektrik kontagindan çikan yanginda harabeye dönen evi ziyaret eden Baskan Soner Çetin, tamamen kullanilmaz hale gelen binayi görünce üzüntüsünü ifade edecek kelime bulamadi. Can kaybi olmamasina sükreden Baskan Soner Çetin, Tülay-EsrafilBurnukel çiftine “merak etmeyin gerekeni yapacagiz” dedi.

Çikan yanginda evi tamamen yanan ve içindeki esyalari kullanilmaz hale gelen aileye Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin sahip çikti.

Olay geçtigimiz pazar günü Toros Mahallesi Baris Manço Bulvari’ndaki Canhan Apartmaninda meydana geldi. Gece yarisi mutfakta çikan yangin 11’inci kattaki daireyi bir anda sardi. Kendilerini hemen disari atarak canlarini kurtaran Tülay-EsrafilBurnukel çifti ve ogullari itfaiyeyi aradi. Itfaiye yangina müdahale ederek söndürdü ancak hem ev hem de içindeki tüm esyalar tamamen kullanilmaz hale geldi. Yangin karsi dairede de hasara neden oldu. Itfaiye raporunda yanginin elektrik kontagindan çiktigi ifade edildi.

SONER ÇETIN AILEYE SAHIP ÇIKTI

Burnukel ailesi kardeslerinin evine siginirken yangini haber alan Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin yanan dairede incelemede bulundu. Tülay-EsrafilBurnukel ile birlikte yanan daireye çikan Baskan Soner Çetin gördükleri karsisinda sok oldu. Ev tamamen kullanilmaz hale gelirken Baskan Soner Çetin, yanginda can kaybi olmamasina sükretti.

Talihsiz aileyi teselli eden Baskan Soner Çetin, “Çok sükür size bir sey olmamis. Çok büyük geçmis olsun. Siz hiç merak etmeyin gerekenleri yapacagiz. Biraz sabredin. Sayin Kaymakamimizla da görüsüp yapmamiz gerekenleri görüsecegiz. Sizleri bu magduriyetten kurtaracagiz” dedi.

BASKAN SONER ÇETIN’E TESEKKÜR

Baskan Soner Çetin, evin onarilmasi ve ailenin ihtiyaçlarinin karsilanmasi konusunda söz verdi ve mümkün olan en kisa sürede çalismalara baslanacagi müjdesini verdi.

Tülay-EsrafilBurnukel çifti de kendilerine gösterdigi ilgi ve yakinliktan dolayi Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’e tesekkür etti.

SONER ÇETIN MAGDURUN YANINDA

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, ocak ayindaki asigi yagislarda evi heyelan sonucu yikilma tehlikesi geçiren Haun-Ali Tik çiftine de sahip çikmisti. Heyelan sonucu evleri oturulamaz hale gelen Tik çiftini evlerinin kontrollü yikilmasi konusunda ikna etmis, onlara yeni ev yapacagi sözünü vermisti.

Baskan Soner Çetin verdigi sözü tuttu ve Tik çifti için yeni ev yapimina baslandi. Yikilan evin arsasinda yapimi süren evin kisa süre sonra tamamlanmasi bekleniyor. 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli