Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Soner Çetin gençlere Nutuk hediye etti...

Soner Çetin gençlere Nutuk hediye etti...

Soner Çetin gençlere Nutuk hediye etti...

Çukurova 13. Kitap Fuarini ziyaret eden Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Çukurova Belediyesi’nin standini ziyaret ederek gençlerle sohbet etti ve Nutuk hediye etti. Her Türk gencinin Nutuk’u mutlaka okumasi gerektigini belirten Baskan Soner Çetin, “Milli Mücadelenin hangi sartlarda yapildigini mutlaka bilmemiz gerekiyor. Bu konudaki en önemli kaynak Nutuk’tur” dedi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Kitap Fuarini ziyaret ederek, Çukurova Belediyesi standinda gençlere Nutuk hediye etti. 4 Ocak’ta kapilarini kitapseverlere açan, 12 Ocak tarihine kadar sürecek olan Çukurova 13. Kitap Fuarinin düzenlendigi fuar alanina giden Baskan Soner Çetin, önce yayin evlerinin stantlarini gezdi, vatandaslarla sohbet etti.

 

Baskan Soner Çetin daha sonra Çukurova Belediyesi’nin standina ugrayarak burada gençlerle sohbet etti, hatira fotografi çektirdi. Gençlere Nutuk hediye eden Baskan Soner Çetin, “Tüm gençlerimiz Nutuk’u mutlaka okumalidir. Çünkü Milli Mücadelenin hangi sartlarda yapildigini ögrenmek için en önemli kaynak Nutuk’tur. Büyük Önder Atatürk’ün kendi agzindan o dönemin zorlu sartlari ve Milli Mücadele için verilen fedakarca mücadele çok net anlatilmaktadir. Belediye olarak daha önce ögrencilerimize ücretsiz Nutuk dagitmistik. Simdi kitap fuari verilesiyle gençlerimize hediye ediyoruz. Basta ögrencilerimiz ve gençlerimiz olmak üzere herkes mutlaka Nutuk’u okumalidir” dedi.

 

DEGERLERIMIZE SAHIP ÇIKIYORUZ

Baskan Soner Çetin, bu yil kitap fuarinda açtiklari stantta Adanali yazar ve sairleri agirladiklarini açikladi. Adana’nin her alanda oldugu gibi edebiyatta da önemli isimler yetistirdigini kaydeden Baskan Soner Çetin, “Çukurova Belediyesi olarak kültür sanat alaninda çok sayida etkinlige imza atiyoruz. Bizim kültür sanat faaliyetlerine bakis açimiz biliniyor. Kitap fuarinda da bu anlayisimizi ortaya koyduk ve bu kez standimizda Adanali edebiyatçilari agirliyoruz. Yazar ve sairlerimiz okurlariyla söylesilerini, imza günlerini standimizda gerçeklestirecek. Her anlamda degerlerimize sahip çikmaya devam edecegiz” seklinde konustu. Baskan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi standinda kitaplarini imzalayan edebiyatçilarla da hatira fotografi çektirdi.

 


  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli