Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Soner Çetin yine şeref kürsüsünde!

Soner Çetin yine şeref kürsüsünde!

Soner Çetin yine şeref kürsüsünde!

Yapilan komuoyu yoklamalari Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’in seref kürsüsündeki yerini korudugunu gösteriyor. Daha önce degisik arastirma sirketleri tarafindan yapilan anketlerde 7 kez Türkiye’nin en basarili belediye baskani seçilen Baskan Soner Çetin, son olarak PIAR Arastirma Sirketi’nin çalismasinda yüzde 68,7’lik halk destegiyle 3’üncü sirada yer aldi.

Türkiye’de belediye baskanlarina yönelik yapilan her arastirmada Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin mutlaka seref kürsüsünde yer aliyor. Son olarak PIAR’in yaptigi arastirmada Baskan Soner Çetin, yüzde 68,7 oranindaki vatandas memnuniyeti ile 3’üncü sirada yer aldi.

 

Baskan Soner Çetin daha önce degisik sirketler tarafindan yapilan çalismalarda 7 kez Türkiye’nin en basarili belediye baskani seçilmis, 1 kez ikinci, bir kez de üçüncü olmustu. Mart ayinda SONAR arastirma sonuçlarini açiklamis ve Soner Çetin 76,5 oranla Türkiye’nin en basarili belediye baskani seçilmisti. ORC ise Mayis ayinda bir arastirma sonucunu açiklamis ve Baskan Soner Çetin’in ikinci oldugunu duyurmustu. Baskan Soner Çetin, son 6 yillik dönemde yapilan 11 kamuoyu arastirmasinin tümünde kürsüye çikmayi basardi.

Geçtigimiz günlerde PIAR yeni bir arastirma sonucunu açikladi. Baskan Soner Çetin’e halk destegi buna göre yüzde 68,7 olarak belirtildi. Baskan Soner Çetin, PIAR’in arastirmasinda en basarili belediye baskanlari arasinda 3’üncü olarak kendine yer buldu. Baskan Soner Çetin, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yüzde 59 oy oraniyla yeniden Çukurova Belediye Baskani seçilmis ve Türkiye’de oyunu en çok artiran 3 belediye baskanindan biri olmustu.

Arastirma sonuçlarinin kendisini sasirtmadigini belirten Baskan Soner Çetin, “Seçimler 31 Mart 2019’da bitti. CHP’li olmaktan gurur duyuyorum ancak bir belediye baskaninin hangi partili olursa olsun tüm vatandaslara esit ve adaletli hizmet vermesi gerektigine inaniyorum. Bunun sonucu olarak yapilan arastirmalarda aldigimiz oy oraninin üzerinde bir halk destegine sahip oldugumuzu görüyoruz. Bu beni çok mutlu ediyor ama omuzlarimizdaki sorumlulugu da artiriyor. Bunun bilincinde olarak daha çok çalismak zorunda oldugumuzu görüyorum. Seçim sürecinde söz verdigimiz tüm vaatleri yerine getirecegiz. Bundan kimsenin kuskusu olmasin” seklinde konustu.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu