Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Sosyal medyadan tanışıp tuzak kurdular silahla saldırdılar

Sosyal medyadan tanışıp tuzak kurdular silahla saldırdılar

Sosyal medyadan tanışıp tuzak kurdular silahla saldırdılar

17 yasinda oldugu ögrenilen A.A.S. isimli bir kisi iddiaya göre sosyal medyadan tanistigi 18 yasindaki Tugba K. ile bulusmak için arkadasi 26 yasindaki Mehmet K. ile yola çikti. Ikili evin oldugu yere geldikleri sirada bir otomobilden açilan ates sonucu yaralandi.
EVLERINDE GÖZALTINA ALINDILAR
Adana Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, olayla ilgili harekete geçri. Saldirganlarin yakalanmasi için çalisma baslatildi. Bölgede bulunan güvenlik kameralari incelenerek saldiriyi gerçeklestiren aracin plakasina ulasildi. 17 yasindaki A.D., 22 yasindaki Ferhat T., 19 yasindaki Mert Y., 29 yasindaki Tahir Can Ö., 19 yasindaki Hulusi Can S. , 19 yasindaki Sahin K., olaya karistiklari gerekçesiyle evlerinde gözaltina alindi.
HUSUMETLI OLDUKLARI ÖGRENILDI
Yaralanan A.A.S. ile zanlilar arasindaki Ferhat T. arasinda husumet oldugu iddia edildi. Tugba K.’nin da sevgilisi ile tuzak kurdugu ileri sürüldü.  Gözaltina alinan zanlilar emniyetteki islemlerinin ardindan saglik kontrolünden geçirilmek üzere Adana Adli Tip Birimine sevk edildi. Silah kullandigi ileri sürülen A.D. ve Sahin K. ile Tugba K. tutuklandi, digerleri adli kontrol sartiyla serbest birakildi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli