Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Suya yüzde 30 indirim

Suya yüzde 30 indirim

Suya yüzde 30 indirim

Suya yüzde 30 indirim

 Baskan Zeydan Karalar, “Belediye toparlandikça, semeresini halkimiza yansitacagiz.”

 Baskan Zeydan Karalar, daha önce söz verdigi gibi ve belediye meclisinin destegiyle suya yüzde 30’luk indirim gerçeklestirdi

 

Adana Büyüksehir Belediyesi Kasim Ayi Olagan Meclis Toplantisi 5. Oturumu ve ASKI Olagan Genel Kurul Toplantisi bugün, Adana Büyüksehir Belediyesi Meclis Toplanti Salonu’nda gerçeklestirildi. ASKI Olagan Genel Kurul Toplantisi’nda, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in, daha önce söz verdigi gibi, suya yüzde 30 ücret indirimi gerçeklestirildi. Meclis üyelerinin destegiyle alinan karara göre, su ücretine yapilan yüzde 30’luk indirim 1 Aralik 2019 tarihinden itibaren uygulanacak.

 

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, belediyenin su isale ve altyapi hizmetlerinde kullanilan malzemelere dahi yüzde 50 zam geldigi bir ortamda, suya yüzde 30 indirim yapilmasinin önemine degindi.

Bir çok belediyenin suya, ekmege ve toplu tasimaya zam yaptigini hatirlatan Baskan Zeydan Karalar, “Adana Büyüksehir Belediyesi olarak toparlandikça, bunun semeresini halka yansitacagiz. Suya yaptigimiz yüzde 30 indirim Adana halkina hayirli olsun” dedi.



Anahtar Kelimeler: Suya yüzde 30 indirim
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı