Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

TDP ADANA İL BAŞKANI MALGAF'TAN ÖNEMLİ PROJELER

TDP ADANA İL BAŞKANI MALGAF

GENEL BAŞKAN SARIGÜL' CANLI YAYINA BAĞLANDI

TDP GENEL BASKANI, ADANA’YA GELIYOR
 Türkiye Degisim Partisi (TDP) Adana Il Baskani Hakan Malgaf’in katildigi canli yayina baglanan TDP Genel Baskani Mustafa Sarigül, , Persembe günü 'Yarin' Adana’ya gelecegini dile getirdi.
 
TDP Adana Il Baskani Hakan Malgaf, Ceyhan TV’de Izzet Aydemir’in konugu oldu.
Türkiye Degisim Partisi ve Adana hakkinda sohbetlerin yapildigi programa TDP Genel Baskani Mustafa Sarigül, telekonferans yöntemiyle baglandi. 
“PERSEMBE GÜNÜ DE KISMET OLURSA ADANA IL BASKANI’MIZ ILE ADANA’YA INECEGIM”
Adanali vatandaslari selamlayan Sarigül, “Türkiye’de bugün iktidar yoruldu, enerjisi bitti, heyecani bitti, 20 yillik bir süreç oldu ama yurttaslarimiz iktidari teslim edecek yeni bir enerji, yeni bir hayat sahasi istiyorlardi, o da insallah Türkiye Degisim Partisi olacak. Türkiye Degisim Partimizin düsüncelerini ve görüslerini 15 gün önce Adanali yurttaslarimizla kismen bulusturdum, sizin vasitanizla da Adana’miza iletiyoruz, Türkiye’nin her noktasina iletiyoruz. Persembe günü de kismet olursa Adana Il Baskani’miz ile Adana’ya inecegim, Adana’dan da Mersin’e geçecegim. Mersin’deki iktidara hazirlik merkezimizi açacagiz. Biz il merkezi açmiyoruz, iktidara hazirlik merkezi açiyoruz. Insallah bir gün gelecek ki orada ülkemizin yönetilmesi için, Çukurova’nin yönetilmesi için son derece ciddi kararlar o iktidara hazirlik merkezinde alinacak” dedi. Genel Baskan konusmasinin ardindan programdan ayrildi.
“VATANDAS BATI CEYHAN’DAN ÇIKTIGI ZAMAN DOGU CEYHAN’A GIRERKEN PARA ÖDEYECEK”
 Adana ve siyasete dair önemli mesajlar veren Il Baskani Hakan Malgaf, Ceyhan’daki otobanin yanlis projelendirildigini ifade ederek, “Ceyhan’da da Adana’da oldugu gibi ciddi bir altyapi sorunu var. Ciddi bir trafik sorunu var. Yani Ceyhan’i nehre küstürmüsler bir sekilde, arkasini dönmüs nehire. Hiçbir sekilde de nehirden de faydalanamiyor. Bu da en büyük handikaplardan bir tanesi. Asil sorun Ceyhan’a girerken basliyor, su ücretli giseler, vatandas Bati Ceyhan’dan çiktigi zaman Dogu Ceyhan’a girerken para ödeyecek otobani kullanmak için. Yani bu çok yanlis bir proje. Yani 3 kilometre daha ileride kursalardi giseleri hiçbir sorun yasanmayacakti ve hiçbir ücret ödenmeden Ceyhanli vatandaslarimiz bu otobani kullanabilecekti. Çok yanlis bir proje” diye konustu.
“GENÇLERIMIZI DISARIYA ÇIKMAYA MECBUR BIRAKMAK ANLAMINA GELIYOR”
 Ceyhan’daki üniversite sikintisina dikkat çeken Malgaf, “Gençlerin de çok büyük sikintilari var. Buradaki üniversiteye bakiyoruz. 4 yillik üniversite yok Ceyhan'da 2 yillik üniversiteler var. Bu da gençlerimizi buradan disariya çikmaya mecbur birakmak anlamina geliyor. Yeni gençlerin gelmesine de engel oluyor.  Ama tabi ekibimiz bu konularda çok ciddi projeler içerisinde. Çünkü biz bir seyleri düzeltmek, bir seyleri yapmak için illa ki makam mevkii beklememize gerek yok. Biz bugünden itibaren basliyoruz çalismaya. Bugünden itibaren iktidarmis gibi çalisiyoruz. Seçimden 3 ay 5 ay önce degil bugünden itibaren çalismaya basliyoruz” seklinde konustu.


  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli