Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

TOPAL; CUMHURİYETİMİZ İLELEBET YAŞAYACAKTIR

TOPAL; CUMHURİYETİMİZ   İLELEBET YAŞAYACAKTIR

Ceyhan Belediye Meclis Üyesi Umut Topal 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Cumhuriyet’in ilanın 98’ci yıl dönümünü kutlayan Topal, Işığıyla, güzelliğle, özrgülüğle, bağımsızlığla 98.kuruluş yıl dönümün?

TOPAL; CUMHURIYETIMIZ

 ILELEBET YASAYACAKTIR

Ceyhan Belediye Meclis Üyesi Umut Topal 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami nedeniyle mesaj yayinladi. Cumhuriyet’in ilanin 98’ci yil dönümünü kutlayan Topal, Isigiyla, güzelligle, özrgülügle, bagimsizligla 98.kurulus yil dönümünü kutladigimiz cumhuriyetimiz ilelebet yasayacaktir dedi.

“Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün önderliginde istiklalini kazanmak için kurtulus mücadelesi veren sanli ecdadimiz nice zorluklara ragmen destan yazmis ve neticesinde Cumhuriyetimiz kurulmustur. 29 Ekim 1923 Tarihinde Cumhuriyet’ in ilani ve Milletin kayitsiz sartsiz egemenligi kabul edilerek bagimsizlik mücadelesinin ruhu ortaya konmustur. Türkiye Cumhuriyeti Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef olarak ortaya koydugu ‘Muasir Medeniyetler’ yolunda kuruldugu günden bu yana demokrasi, insan haklari, egitim, saglik, bilim, ekonomi, ulastirma olmak üzere tüm alanlarda önemli mesafeler kat etmistir.

 Topal mesajina söyle devam etti. Cumhuriyetimizin kiymeti bir kez daha net olarak anlasilmistir. Bu sorumlulugun bilincinde olarak demokratik, siyasal, kültürel, sosyal alanlarda oldugu gibi özellikle de ekonomik gelismeye önem vererek atalarimizdan aldigimiz Cumhuriyet mirasini gelecek nesillere içinde yasanilan asrin sorunlarina cevap verecek sekilde gelistirerek ulastirmaliyiz.

Bu vesile ile bu topraklar için gözünü kirpmadan canini seve seve veren aziz sehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnet ile aniyor, Cumhuriyet bayramimizin 98. yil dönümünü yürekten kutluyorum.” dedi.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu