Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Uludağ “Kozanın bizim için ayrı bir yeri var”

Uludağ “Kozanın bizim için ayrı bir yeri var”

BAŞKAN ULUDAĞ KOZANLILARLA İFTARDA BULUŞTU

BASKAN ULUDAG KOZANLILARLA IFTARDA BULUSTU

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Kozan Kültür Yardimlasma ve Dayanisma Derneginin düzenledigi iftar organizasyonuna katildi. Kozan yolu üzeri otoban kavsagi civarinda kurulan iftar sofrasinda, yaklasik bin vatandas oruçlarini Baskan Uludag ile birlikte açti.

 

Sariçam ilçesinde bulunan Kozan Kültür Yardimlasma ve Dayanisma Derneginin ev sahipliginde gerçeklestirilen iftar organizasyonuna, Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag ile birlikte MHP Sariçam Ilçe Baskani Mustafa Kizilelma, MHP Kozan Ilçe Baskani Nihat Atli, siyasi partilerin ilçe baskanlari, Sariçam Ülkü Ocaklari Baskani Seyfettin Gündogdu ve vatandaslar katildi. Sariçam’da bulunan Kozanlilar ve bölge insaninin yogun ilgi gösterdigi iftar organizasyonunda okunan Kurani Kerim tilavetinin ardindan iftar ezaniyla katilimcilar hep birlikte oruçlarini açti.

 

Dernek olarak yeni kurulmalarina ragmen ev sahipligi yaptiklari ilk iftar organizasyonuna yogun katilimdan dolayi mutlu olduklarini belirten Kozan Kültür Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi baskani Mümtaz Akbulut, katilimlarindan dolayi Bilal Uludag’a ve gösterilen ilgiye tesekkür etti. Mümtaz Akbulut Bilal Baskanin her zaman Kozanli hemserilerinin yaninda oldugunu belirterek, böyle bir baskana sahip olduklari için çok sansli htiklerini ifade etti.

Iftar organizasyonunda Kozanli hemserileri ile bir arada olmaktan dolayi mutlu oldugunu belirten Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Kozan’in kendileri için her zaman ayri bir yeri oldugunu söyledi. Baskan Uludag “Belediye baskani seçildigimiz ilk günden buyana Kozanli hemserilerimizle uyum içerisinde olduk. Bugün burada iftarimizi birlikte açmanin mutlulugunu yasiyoruz. Allah tuttugumuz oruçlarimizi, dualarimizi kabul etsin insallah. Ilçemizde diger ilçelerden gelen hemserilerimizle birlikte yasiyoruz. Kozanli hemserilerimizde Sariçamin degerlerindendir. Hep birlikte Sariçami güzellestirmek, gelistirmek, beraberce yönetmek için gayret ediyoruz. Allah’im birlik ve beraberligimizi daim etsin insallah.” diye konustu.

 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli