Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Uyuşturucu satıcıları mahalleye kurşun yağdırdı: 2 kardeş yaralı...

Uyuşturucu satıcıları mahalleye kurşun yağdırdı: 2 kardeş yaralı...

Uyuşturucu satıcıları mahalleye kurşun yağdırdı: 2 kardeş yaralı...

Adana'da uyusturucu saticisi oldugu öne sürülen 2 kisi, kendilerini mahallede istemeyen 2 kardesi pompali tüfek ve tabanca ile vurarak yaraladi. Olay, Seyhan ilçesi Yesilyurt Mahallesi 70310. Sokak'ta meydana geldi. Iddiaya göre uyusturucu madde satan A.T. ve yanindaki bir kisi, mahallede oturan Ibrahim ve Ismail Sayim adli kardeslerle tartisti. Sahislar, mahallede uyusturucu satilmasina karsi çikan kardeslere pompali tüfek ve tabanca ile ates açti.

 

2 kardes yaralanirken, mahalle sakinleri durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yarali iki kardesi Seyhan Devlet Hastanesine kaldirdi. Zanlilar olayin ardindan kaçarken, yarali kardeslerin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

 

Olay yerine gelen polis ekipleri, yerde yaklasik 20 bos kovan buldu. Kovanlar incelenmek üzere emniyete götürüldü. Olayi gerçeklestiren A.T.'in evinde arama yapan polis, evde silah ile bir miktar uyusturucu madde ele geçirdi. Polis, süphelileri yakalamak için çalismalarini sürdürüyor.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli