Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Yardım bahanesiyle bindikleri otomobilin sürücüsünü soydular

Yardım bahanesiyle bindikleri otomobilin sürücüsünü soydular

Yardım bahanesiyle bindikleri otomobilin sürücüsünü soydular

Adana'da bir otomobili durdurup hamile oldugunu söyleyen ve onun yanindaki iki kadin bindikleri otomobil sürücüsünü soyduktan sonra yakalandi.

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bagli Onur Mahallesinde 7 Kasim günü meydana geldi. Iddiaya göre, Tülay Y. (22) ve Leman K. (20) D-400 karayolunda bekleyerek gecen otomobillere el kaldirmaya basladi. Bir süre sonra Fikret E. kadinlarin yaninda durdu. Tülay Y. hamile oldugunu eve gitmesi gerektigini ancak parasinin olmadigini söyledi. Bunun üzerine Fikret E. kadinlari otomobiline aldi. Fikret E. Sezai Karakoç Bulvarina geldigi sirada zanlilar sahsi oyalayarak araçtaki içinde 100 lira para, kredi kartlari ve tabancasinin oldugu çantasini alip kirmizi isikta durdugu sirada da otomobilden atlayip kaçmaya basladi. Büyük saskinlik yasayan Fikret E. kadinlarin arkasindan kostu ama yakalayamadi.

Bunun üzerine Fikret E. Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Yankesicilik ve Dolandiricilik Büro Amirligi ekiplerine giderek sikayette bulundu. Sikayet üzerine polis yaptigi güvenlik kamerasi çalismasinda kadinlarin kimligini ve adresini tespit etti. Polis iki kadini da yakalarken, sahsin çantasini da buldu. Zanli kadinlar emniyete getirilerek ifadesi alinirken çanta ve içindeki malzemede Fikret E.'ye teslim edildi.

Kadinlar ifadelerinin alinmasinin ardindan adliyeye sevk edildi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli