Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

YAZAR GÜLÇİN ERDOĞ’UN KİTAPLARI HAFIZALARDA KALACAK

YAZAR GÜLÇİN ERDOĞ’UN KİTAPLARI HAFIZALARDA KALACAK

BU KİTAPLARI OKUDUKÇA BÜYÜK KEYİF ALACAKSINIZ

YAZAR GÜLÇİN ERDOĞ’UN KİTAPLARI HAFIZALARDA KALACAK 

Hayata bir Mola,Kimsesiz Şiirler  Bir Umut ve  Dördüncü Kitabı olan, Yermi Beşinci saat Adlı kitabında Dedesini ve Ninesini kaleme aldı,

Yazıları ile hayattan gerçek kesitleri kaleme alan Genç yazar Gülçin Erdoğ’un kitaplarını okuyan okuyucuları ise bu kitapları okumaktan büyük keyif aldıklarını dile getiriyorlar.

Yazdığı dört kitabında içtenlikle yazan Erdoğ,Dedesi olan  İbrahim Erdoğ 1950'de Kore Savaşı'na gönüllü gitmiş ve 1952 yıllarında Gazi olarak Sarıyer Kireçburnu Semtine dönerek  yerleşik yaşama geçmiş Savaş sonrasında Dedesi ve Ninesinin yaşadıklarını kaleme aldığını bir başka gazeteye verdiği röportajında anlatıyor. 

 

 Daha önce  “Hayata Bir Mola”, “Kimsesiz Şiirler” ”Bir Umut” Kitaplarını yazan Gülçin Erdoğ, kitap yazmak benim çocukluk hayalimdi onun peşinden gidiyorum yazmayı bırakmayacağım Kitaplarım hakkında genellikle olumlu yönde tepki alıyorum. Olumsuzda oluyor fakat başarı her zaman kıskanılır, diye açıklama yaparken Genç yazar Gülçin Erdoğ’un kitaplarını ise başta Luna yayınları olmak üzere bir çok kitap satılan sitelerden temin edebilirler.

 

Okudukça keyif olacağınız bu dört muhteşem kitaplar hayatın gerçek kesitlerini anlatıyor gazetemizde de zaman zaman fikirlerini paylaşacak olan Gülçin Erdoğ, hanım efendiye Yavuz medya gurubu olarak kendine gazetemizin sayfalarını açıyor . Fikirlerini ve düşüncelerini çok önemsiyoruz.

 



SUAT POCAR
24.04.2023 21:57:15
Ailesini yakından tanıdığım ve yaşam mücadelelerini yakından bildiğini güzel insanlardır Gülçin kızıma yürüdüğü bu yolda başarılar diliyorum

  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı