Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

YRP SEYHAN İLÇE BAŞKANI AKBULUT’TAN CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL MESAJI

YRP SEYHAN İLÇE BAŞKANI AKBULUT’TAN CUMHURİYETİMİZİN  100. YIL MESAJI

YRP SEYHAN İLÇE BAŞKANI AKBULUT’TAN CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL MESAJI

 

29 Ekim Cumhuriyet bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Yeniden Refah Partisi Seyhan İlçe Başkanı Abdülkadir Akbulut, mesajında Bir çağdaşlaşma devrimi olan Cumhuriyet; ekonomiden eğitime, tarımdan şehirciliğe, kültürden sanata bir milletin yeniden varoluş destanıdır. Ancak; Cumhuriyet kolay kurulmadı, Kurtuluş Savaşı kolay verilmedi. Cumhuriyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün arkasından gözünü bile kırpmadan ölüme giden on binlerce şehidin kanıyla kuruldu.

29 Ekim, başta Atatürk olmak üzere, gazi ve şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı sevgi ve minnetle eğildiğimiz, emanetlerine her zaman sahip çıktığımızın, çıkacağımızın sözünü verdiğimiz bir gündür. Herkes şunu iyi bilmelidir ki, Cumhuriyet ilelebet var olacak, Atatürk ilke ve devrimlerine olan bağlılığımız kararlılıkla sürecektir.

Cumhuriyeti tahrip etmek için uğraş verenler emellerine ulaşamayacaklardır.

Hiçbir güç, Cumhuriyetimizi gururla ve minnetle gelecek nesillere aktarmamıza, yaşatmamıza, kutlamamıza engel olamayacak, yasak koyamayacaktır Kalplerimizde Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi taşıyan milyonlarız Cumhuriyeti kutlamak, Atatürk’ü anmaktır

Kurtuluş Savaşı’nda Atatürk’ün yolunda “Ya bağımsızlık ya ölüm” sloganıyla kadını, erkeği, yaşlısı, çocuğuyla topyekûn milli mücadeleye sahip çıkan Türk milleti büyük destana adını altın harflerle yazdırmıştır. Haklarını ne yapsak ödeyemeyiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Atatürk’e, kahraman silah arkadaşlarına, milleti ve vatanı için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize, gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunar, ulusumuzun ve tüm hemşerilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım.açıklamasında bulundu 



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı