Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

YUMURTALIK BELEDİYESİ YAZ SEZONUNA HAZIR

YUMURTALIK BELEDİYESİ YAZ SEZONUNA HAZIR

YUMURTALIK BELEDİYESİ HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

YUMURTALIK BELEDIYESI YAZ SEZONUNA HAZIR

Yumurtalik  Belediye Baskani Türkes Filik'in talimati ile turizm sezonu öncesinde çalismalarini hizlandiran, kente gelecek olan yerli ve yabanci turistler ile Yumurtalikli  vatandaslarin daha saglikli bir sezon geçirmesi için tüm birimleriyle sahaya inen Yumurtalik  Belediyesi, ilçe genelinde bulunan eskimis çöp konteynirlarini yeniledi.Plajlar temizlendi Parklar, onarildi.

Yumurtalik  Belediyesi, deniz sezonunun açilmasiyla birlikte plajdaki temizlik çalismalarini hizlandirdi. Vatandaslarin temiz bir sahilden denize girmelerini saglamak isteyen Baskan Türkes Filik, bütün gün temizlik yapacak bir devriyeyi faaliyete geçirdi.

Yumurtalik  ilçe merkezinin temizligi için Belediyenin tüm birimlerini harekete geçiren Yumurtalik

Belediye Baskani Türkes Filik, deniz sezonunun açilmasiyla birlikte sahillere de el atti. halk plajinda baslatilan temizlik çalismalari kapsaminda üst katmandaki kumlar temizleniyor, cam kiriklari ve sigara izmaritleri toplaniyor, plaj haril haril yaza hazirlaniyor

 

Baskan Filik , amaçlarinin vatandaslarin yaz ayinda daha hijyenik ortamda denizden faydalanmalarini saglamak oldugunu söyledi.Baskan Filik, “Yaz ve deniz sezonu basladi. Halkimiz bundan sonra yogun olarak halk plajindan faydalanacak. Bu nedenle plajdaki temizlik çalismalarimizi hizlandirdik. Çalismalarimizi ise bütün güne yaydik. Amacimiz halkimizin plajdan en saglikli bir sekilde yararlanmasini saglamak. Vatandaslarimizdan da plajin temizligi konusunda duyarlilik bekliyoruz” dedi.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli