Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Yüreğir Belediyesi Yaz Spor Okulları Başlıyor

Yüreğir Belediyesi Yaz Spor Okulları Başlıyor

Yüreğir Belediyesinin çocuklarda spor bilincinin geliştirilmesi ve yaz tatillerinin daha keyifli hale getirilmesi amacıyla her yıl düzenlediği Yaz Spor Okulları, 22 Haziran Çarşamba günü başlıyor.

Yüregir Belediyesinin çocuklarda spor bilincinin gelistirilmesi ve yaz tatillerinin daha keyifli hale getirilmesi amaciyla her yil düzenledigi Yaz Spor Okullari, 22 Haziran Çarsamba günü basliyor.


Hafta içi ve hafta sonu yapilmasi planlanan Yaz Spor Okullarinda 4-16 yas araligindaki çocuklara yönelik futbol, basketbol, voleybol, badminton, wushu, yüzme, satranç, güres, muay thai, dart, tenis, masa tenisi, taekwondo, karate ve jimnastik olmak üzere toplam 15 bransta kurslar verilecek.


Yaz spor okullarinda kurslar, Ertugrul Gazi Spor Kompleksi, PTT Evleri Spor Salonu, Akdeniz Spor Salonu gibi modern, erisilebilir ve hizmet kalitesi yüksek tesislerinin yani sira ilçe geneli 46 merkezde gerçeklestirilecek.
Son basvuru tarihinin 17 Haziran Cuma günü olarak açiklandigi kurslarla ilgili detayli bilgi almak isteyenler, Ertugrul Gazi Spor Kompleksi 0322 502 92 17, Beyaz Masa 0322 321 61 61 veya 444 80 44 çagri merkezini arayabilecekler.

SPOR SEHRI YÜREGIR

 

Hedeflerinin milli ve manevi degerlerin bilincinde sporcular yetistirmek oldugunu belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Spor sehri Yüregir’de çocuklarimizin sporu hayatlarinin bir parçasi haline getirmeleri için tüm imkanlarimizi seferber ediyoruz. Yil boyu devam eden kesintisiz kurslarimizin yani sira her yil oldugu gibi bu yil da yaz boyunca binlerce çocuk ve gencimizi sporla bulusturacagiz. Yaz sezonu ile birlikte tüm yavrularimizi kurslarimiza bekliyoruz” dedi.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli